Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Anunţ în atenţia asociaţiilor din apicultură: nominalizaţi un reprezentant pentru Comisia Centrală de Bază Meliferă şi Stupărit Pastoral


miere-romania-apiculturaMinisterul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale a comunicat, astăzi, un anunţ în atenţia preşedinţilor asociaţiilor profesionale ale apicultorilor. Conform prevederilor art. 3, alin (4), lit.a) din Legea nr. 131/2010 pentru modificarea şi completarea Legii apiculturii nr. 89/1998, pentru sprijinirea şi monitorizarea activităţii de stupărit pastoral se constituie anual Comisia centrală de bază meliferă şi stupărit pastoral, în subordinea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

Componenţa Comisiei centrale de bază meliferă şi stupărit pastoral este stabilită la art.4, alin. (1), punctul 2 din actul normativ menţionat:

a) preşedinte - reprezentantul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale;
b) vicepreşedinte - reprezentantul asociaţiei profesionale de apicultori;
c) secretar - reprezentantul Asociaţiei Crescătorilor de Albine din România;

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

d) membru - reprezentantul Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor;
e) membru - reprezentantul direcţiei cu atribuţii fitosanitare din cadrul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale;
f) membru - reprezentantul Regiei Naţionale a Pădurilor - Romsilva;
g) membru - reprezentantul Ministerului Administraţiei şi Internelor;
h) membru - reprezentantul Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii;
i) membru - reprezentantul Ministerului Mediului şi Pădurilor.

În vederea stabilirii vicepreşedintelui Comisiei centrale de bază meliferă şi stupărit pastoral, vă rugăm ca, până la data de 10.01.2011, să nominalizaţi un reprezentant din cadrul asociaţiei dumneavoastră şi să transmiteţi propunerea la adresa de e-mail: program.apicol@madr.ro.

Nominalizările vor fi semnate de preşedintele asociaţiei profesionale şi vor conţine numele şi prenumele reprezentantului propus şi asociaţia din care face parte, pentru a putea fi validate, centralizate şi ulterior afişate pe site-ul MADR - Programul Naţional Apicol în vederea alegerii, prin vot, a vicepreşedintelui Comisiei centrale de bază meliferă şi stupărit pastoral, până la data de 21. 01.2011.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016