Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

APDRP: Cererile pentru finantari PNDR se vor depune on-line

apdrp-cererile-pentru-finantari-pndr-se-vor-depune-on-line

Doar cei care solicita finantari pentru fermele de familie vor face exceptie, acestia trebuind sa se deplaseze la oficiile judetene ale APDRP, cu cererile in format tiparit si electronic.


Un anunt foarte important pentru toti cei interesati de accesarea de fonduri prin programul PNDR 2014 - 2020, a fost facut de catre David Eugen Popescu, directorul general al APDRP, care a declarat ca cererile de finantare a proiectelor pe masurile din respectivul program vor fi depuse on-line, pe pagina de internet a agentiei, solicitantii nemaifind nevoiti sa se deplaseze in acest sens la oficiile judetene.
 
Prima sesiune a depunerii de proiecte va demara in aceasta luna, odata cu ea intrand in vigoare si noua modalitate de primire a solicitarilor on line. Directorul APDRP a declarat ca prin aceasta masura se doreste sa se vina in ajutorul solicitantilor de finantare, acestia nemaifiind nevoiti sa se deplaseze personal pana la oficiile judetene ale agentiei, totdata fiind simplificate si procedurile de urmat. „In acelasi timp, sistemul va permite si eliminarea  oricaror suspiciuni privind depunerea si inregistrarea proiectelor”, a mai precizat David Eugen Popescu.
 
Pentru a depune proiectele, solicitantii trebuie sa acceseze pagina www.apdrp.ro unde se vor inregistra, completand apoi o serie de date de identificare ale solicitantului si paroiectului depus. Cererea de finantare in format electronic, impreuna cu toate documentele anexate vor fi apoi incarcate si trimise on line catre APDRP.
 
Imediat ce acesti pasi au fost realizati cu succes, solicitantii vor primi un bon de ordine care se va realiza prin generarea unei secvente unice pe sesiune. Ulterior, daca proiectul este declarat neconform, solicitantul va fi notificat in acest sens, la fel, daca proiectul este conform, acesta va urma toate etapele procedurale de evaluare si selectie.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Deosebit de importanta in aceasta situatie va fi incadrarea in termenul prevazut pentru depunerea proiectelor, intrucat depasirea cu un singur minut a termenului limita va insemna imposibilitatea depunerii proiectului, intrucat sistemul se va inchide automat. Recomandabil este ca proiectul sa fie depus cat mai devreme intrucat, in cazul in care acesta este neconform, solicitantul va fi notificat si va avea astfel timpul necesar pentru a corecta erorile si a depune din nou proiectul.
 
 Doar fermierii care solicita fonduri pentru fermele de familie vor depune, in continuare, cererile de finantare la Oficiile judetene ale APDRP, in format tiparit si electronic, a mai anuntat directorul APDRP.
 
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016