Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Aproape 1.000 de salariati concediati de la ANIF vor fi rechemati la posturi

aproape-1000-de-salariati-concediati-de-la-anif-vor-fi-rechemati-la-posturi

Acestia vor fi reangajati in special pentru a deservi statiile de pompare si desecare ale sistemelor de irigatii.


Demersurile pe care autoritatile intentioneaza sa le demareze pentru reabilitarea sistemului de irigatii presupun si un numar mai mare de angajati ai ANIF care sa se ocupe de buna functionare a statiilor de pompare lasate in pargina in ultimii ani.
 
In 2011, acesti angajati existau insa au fost pusi pe liber pe vremea guvernarii Boc, atunci cand aproape 1.000 de persoane din cadrul ANIF au fost concediate, fara ca nimeni sa se gandeasca atunci la adevaratele consecinte.
 
Acestea nu au intarziat sa se resimta in anii urmatori, dupa ce statiile de pompare si desecare, atatea cate mai ramasesera fnctionale, au ajuns in paragina, in lipsa specialistilor care sa le poata intretine si exploata.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

Recent, responsabilii din MADR si-au dat seama ca fara persoanl calificat, eforturile de reabilitare ale sistemului de irigatii sunt zadarnice, asa ca au decis sa ii recheme la posturi pe fostii angajati ai ANIF.
 
Anuntul a fost facut zilele acestea de secretarul de stat Daniel Botanoiu, care a declarat in cadrul unei emisiuni televizate ca este nevoie de 995 de persoane care sa lucreze indeosebi in cadrul statiilor de pompare, iar MADR a decis sa completeze acest deficit prin reincadrarea anagajatilor disponibilizati in 2011.
 
„Incercam sa aducem acei electromecanici care au fost concediati. Noi vrem sa ii aducem din acele societati de paza sau unde au fost nevoiti sa ajunga. Noi am constatat ca daca ai electromecanicul acolo, el munceste opt ore dar mai ramane doua ore in plus pentru ca este viata lui, munca lui egata si sigur ca ne ajuta foarte mult decat puteam sa o facem pana acum cu 1500 de oameni. Angajarile presupun un efort financiar anual din partea Executivului de 19,683 milioane de lei, dar prin activitatea personalului angajat suplimentar se vor reduce anual cheltuielile inregistrate in prezent cu paza infrastructurii de imbunatatiri funciare si cele de mentenanta a statiilor de pompare cu suma de 26,592 milioane de lei. Prin urmare, rezulta un impact financiar pozitiv asupra bugetului general consolidat”, a precizat in acest sens Daniel Botanoiu

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016