Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Arad: Concursul Miss vaca, desfasurat la targul AGROMALIM


Timp de aproximativ două ore, zeci de vaci au defilat, însoţite de îngrijitorii lor, într-un ţarc special amenajat la Complexul Expo Arad Internaţional, sub privirile a sute de spectatori. Principalele criterii după care membrii juriului au stabilit câştigătoarea concursului au fost dezvoltarea corporală, dezvoltarea membrelor, a ugerului şi calitatea laptelui.
După deliberări, juriul a stabilit că Dolly, o vacă din rasa Bălţata Românească Simmental, să primească trofeul Miss Vaca Arad 2010. Dolly are 700 de kilograme şi provine de la ferma Agro Alb Milk, din localitatea arădeană Şeitin. Miss Vaca Arad 2010 are o producţie circa 35 de litri de lapte pe zi şi a fost pregătită special pentru acest eveniment.

"Înainte de concurs am spălat-o, am tuns-o şi am periat-o, ca să arate bine. Am ţinut-o separat de celelalte vaci câteva zile. Din 2005 am participat la mai multe concursuri şi a de fiecare dată a luat locul întâi. Acum e prima dată când a fost desemnată miss", a spus Mihaela Alb, proprietara vacii.

Tot în cadrul târgului a fost desemnată şi campioana la rasa Holstein Friză. Acest titlu i-a revenit vacii "Black Pure", de la ferma Alecs Genetics Lact din oraşul arădean Curtici. Proprietarul vacii campioane, cel mai tânăr fermier din Arad, a spus că aceasta are o producţie de 40 de litri de lapte pe zi. "În cazul acestei rase, genetica îşi spune cuvântul când vine vorba despre perfecţiune. Nu am făcut nimic special pentru ca vaca Black Pure să devină campioană, decât că i-am oferit toate condiţiile necesare să se dezvolte", a spus Alexandru Tăşedan, proprietarul vacii Black Pure.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

Peste 200 de firme şi crescători de animale din România, Ungaria, Germania, Marea Britanie şi Spania, au expus, de joi până duminică, la cea de-a XXI-a ediţie a Târgului Agromalim, care are loc la Expo Arad Internaţional.

Evenimentul s-a adresat atât fermierilor care deţin exploataţii mari, cât şi micilor fermieri şi reprezintă o bună oportunitate pentru stabilirea de noi contacte, informare asupra ultimelor noutăţi în domeniu, promovare, lansare de noi produse şi servicii, testarea pieţei, analiza concurenţei, au spus organizatorii Târgului Agromalim de la Arad.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016