Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Arad: Fermierii trebuie să-şi reactulizeze datele din Registrul Agricol până la 1 februarie


Fermierii arădeni trebuie să se prezinte la Direcţia Agricolă şi Dezvoltare Rurală Arad pentru a-şi ractualiza exploaţiile agricole. Termenul de ractualizare al exploataţiilor este 1 februarie, scrie Arad Online.
În cazul în care exploataţiile agricole au suferit modificări faţă de înregistrările anterioare, fermierii trebuie să completeze o declaraţie tip, să prezinte o adeverinţă de la Registrul agricol cu suprafaţa şi numărul de animale, să aducă acte de proprietate a terenului, un tabel cu parcelele vizate de primar, consiliul local şi OCPI, precum şi o hartă cu parcelele vizată de primar, consiliul local şi OCPI. Pentru acei fermieri care nu au de raportat modificări, procedura este ceva mai simplă, aceştia trebuind doar să completeze o declaraţie tip şi să prezeinte o adeverinţă de la Registrul agricol.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

150 de hectare, scoase din circuitul agricol, potrivit DADR Arad
Raportul Direcţiei Agricole şi pentru Dezvoltare Rurală Arad arată că anul trecut au fost emise 128 de decizii de scoatere din circuitul agricol a unor terenuri care însumează 150,02 hectare. De precizat ar fi faptul că dintre cele 150,02 hectare scoase din circuitul agricol, 138,38 s-au aflat în extravilan, doar 11,64 hectare fiind teren agricol intravilan.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016