Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Arad: Producatorul de utilaje agricole Maschio Gaspardo investeste 5 mil euro pentru extinderea halei de productie

arad-producatorul-de-utilaje-agricole-maschio-gaspardo-investeste-5-mil-euro-pentru-extinderea-halei-de-productie

Maschio Gaspardo Romania, parte a grupului italian Maschio Gaspardo, care activeaza in sectorul producerii utilajelor agricole, a investit 5 milioane de euro in fabrica detinuta in orasul aradean Chisineu Cris.


Conducerea grupului italian a inaugurat, vineri, o hala de productie in care vor functiona utilaje noi.

Prin investitia de 5 milioane de euro a fost realizata o extindere a halei de productie in care va functiona instalatia automatica de vopsire cu praf si lichid. De asemenea, a fost achizitionata tehnologie de calitate pentru productie. Este vorba de roboti de sudura, utilaje pentru debitarea tablei cu laser si masini pentru prelucrari mecanice.

"Pentru anul in curs prevedem o inchidere a bilantului Maschio Gaspardo Romania cu o cifra de afaceri de aproximativ 18 milioane de euro, din care 8 milioane pe teritoriul Romaniei si 10 milioane la export, in special spre Italia si Rusia", a declarat administratorul delegat al Grupului, Mirco Maschio.

Potrivit reprezentantilor grupului, noua hala a fabricii Maschio Gaspardo Romania va permite o crestere comerciala pe teritoriul roman si al tarilor din Europa de est, cum ar fi Rusia.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


"Pentru a fi tot mai competitivi pe pietele internationale trebuie investit in tehnologie si calitate. Noua instalatie de vopsit din Romania va ridica si mai mult standardul de calitate al produselor Maschio Gaspardo in toata lumea", a adaugat presedintele grupului, Egidio Maschio.

Fabrica Maschio Gaspardo Romania a fost infiintata in anul 2003, la Chisineu Cris.

Maschio Gaspardo este un grup industrial international, leader italian si printre primii in lume in productia de utilaje agricole pentru prelucrarea terenului, semanatului si mentinerea spatiilor verzi. Grupul, care in 2010 a inregistrat o cifra de afaceri de circa 133 milioane de euro, cu efectiv de 1.200 persoane, are cinci sedii productive in Italia, exporta 75% din productia proprie, iar extern poate conta pe o retea de 10 filiale comerciale (Franta, Spania, Germania, Polonia, Ucraina, Turcia, Rusia, USA, Coreea si Iran) si de alte trei filiale productive (China, India si Romania).

Noua hala a fabricii din Chisineu a fost inaugurata, vineri, in prezenta conducerii grupului Maschio Gaspardo, dar si a unor oficialitati din Romania si Italia.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016