Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Argeş: Plăcintă cu mere de 40 de metri, în cadrul Festivalului Mărului


O plăcintă cu mere în lungime de aproape 40 de metri a reprezentat principala atracţie a Festivalului Mărului, deafăşurat duminică în comuna argeşeană Tigveni, cu ocazia zilelor localităţii.
Pentru realizarea preparatului au lucrat, timp de două zile, zeci de femei din localitate, care au folosit peste 100 de foi de plăcintă şi câteva sute de kilograme de mere. Potrivit primarului Dumitru Slătineanu, prin această acţiune nu s-a intenţionat stabilirea unui record, dorindu-se doar promovarea produsului tradiţional al comunei, care este mărul.

Festivalul Mărului a ajuns deja la a patra ediţie, iar dimensiunile plăcintei cu mere au crescut de la un an la altul. Ca de fiecare dată, după ce a fost preparată, plăcinta a fost tăiată şi împărţită participanţilor la sărbătoare.

Programul Zilelor comunei Tigveni, care în acest an se desfăşoară în perioada 23-28 octombrie, a debutat în urmă cu o zi, cu inaugurarea târgului tradiţional, fiind continuat duminică cu întreceri sportive şi spectacole folclorice, ziua urmând să se încheie cu un foc de artificii şi discotecă în aer liber. Tot duminică a fost inaugurat noul Centru Cultural din Tigveni şi au fost acordate diplome celor mai vârstnici cetăţeni ai localităţii.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

Luni, 25 octombrie, va fi organizat tradiţionalul Foc al lui Sumedru, iar în următoarele două zile sunt programate întâlniri ale fiilor comunei şi ale agricultorilor. Manifestările se vor încheia joi, 28 octombrie, când se vor împlini 482 de ani de la prima atestare documentară a localităţii.

Comuna Tigveni, situată în partea de nord-vest a judeţului Argeş, are în componenţă opt sate, cu o populaţie totală de peste 3.600 de locuitori. Centrul administrativ este în satul Tigveni, aflat pe DN 73C, la 12 kilometri de Curtea de Argeş şi 25 de kilometri de Râmnicu Vâlcea.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016