Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Asociatiile profesionale sustin candidatura lui Dacian Ciolos pentru postul de comisar european


Asociatiile profesionale din agricultura sprijina candidatura lui Dacian Ciolos pentru postul de comisar european pe agricultura, considerandu-l persoana "cea mai potrivita" pentru aceasta functie, au declarat reprezentantii Agrostar, FNPAR si LAPAR.


"Politicile agricole nu se fac in tara, se fac la nivel comunitar, la Bruxelles, si avem nevoie de un om acolo, care sa isi spuna cuvantul in realizarea acestor politici, astfel incat sa fie indreptate spre sprijinirea agricultorilor. FNPAR a sustinut aceasta candidatura si il consideram cel mai potrivit pentru aceasta functie", a declarat presedintele Federatiei Nationale a Producatorilor Agricoli (FNPAR), Viorel Matei, citat de NewsIn.

De asemenea, presedintele Ligii Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania (LAPAR) Adrian Radulescu sustine ca Dacian Ciolos poate ajuta la crearea unor politici pentru agricultura astfel incat tarile din SE Europei, inclusiv Romania, sa beneficieze de avantajele acestora.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

"Este postul necesar pentru Romania, iar daca Dacian Ciolos va primi acesta functie va putea sa ajute la crearea unei politici agricole europene coerente, pentru ca are o exprienta in acest domeniu, fiind si fost ministru al agriculturii. Ar putea fi create politici bune si pentru tarile din Sud-Estul Europei, care chiar au o agricultura deficitara si au nevoie de tot sprijinul ce poate fi acordat", a spus Adrian Radulescu.

Aceasta a mai spus ca il considera potrivit pe Dacian Ciolos pentru functia de comisar european pe agricultura datorita experientei sale in domeniu si in baza cunostintelor acestuia in domeniul politicilor agricole comunitare.

Presedintele Federatiei Agrostar Niculae Stefan a declarat pentru NewsIn ca pentru Romania este important sa obtina acest post pentru consolidarea relatiilor cu UE.

"Agrostar sustine candidatura lui Dacian Ciolos si consideram ca toate formatiunile politice din Romania ar trebui sa sprijine castigarea acestui post avand in vedere ca agricultura Romaniei ar inregistra un pas important in relatiile si parteneriatul cu Uniunea Europeana. De asemenea, ar fi o performanta a Romaniei, tara preponderent agrara, sa aiba un comisar european care sa se ocupe de agricultura", a spus Stefan,

Acesta a adaugat ca si europarlamentarii romani ar trebui sa sustina candidatura lui Dacian Ciolos si castigarea acestui post. De asemenea, Stefan a mai spus ca a solicitat sindicatelor din Franta, Germania si Polonia sa sprijine Romania in obtinerea functiei de comisar european pe agricultura.

Premierul Emil Boc, a declarat luni, la finalul sedintei de Guvern, ca Executivul l-a nominalizat pe Dacian Ciolos pentru functia de comisar european. El a mai spus ca aceasta propunere va fi trimisa in cursul acestei zile presedintelui Basescu. Boc a mai precizat ca Romania asteapta semnarea Tratatului de la Lisabona de catre Cehia, eveniment dupa care presedintele CE va incepe sa-si constituie echipa de comisari.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016