Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Au fost aprobate criteriile de selectie pentru masurile din Programul Operational pentru Pescuit

au-fost-aprobate-criteriile-de-selectie-pentru-masurile-din-programul-operational-pentru-pescuit

Zilele trecute a avut loc cea de-a doua reuniune a Comitetului de Monitorizare a Programului Operaţional pentru Pescuit si Afaceri Maritime, ocazie cu care au fost luate si alte decizii importante.


Achim Irimescu, ministrul Agriculturii şi Dezvoltarii Rurale, a participat la cea de-a doua reuniune a Comitetului de Monitorizare a Programului Operational pentru Pescuit şi Afaceri Maritime 2014-2020.
 
La sedinta au fost prezenti membrii Comitetului de Monitorizare POPAM, personalul Directiei Generale Pescuit din cadrul MADR, Cristian Badiu, reprezentantul Comisiei Europene, Cornelia Oancea din cadrul Autoritatii de Audit etc.
 
Ordinea de zi a sedintei a inclus prezentarea şi aprobarea Strategiei de Promovare si Comunicare pentru POPAM 2014-2020, prezentarea Procedurii pentru monitorizare si evaluare, prezentarea stadiului indeplinirii conditionalitatilor ex-ante specifice.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

De asemenea, au fost prezentate si aprobate criteriile de selectie pentru masurile din POPAM ce se vor lansa in 2016, respectiv masurile din cadrul Prioritatii Uniunii Europene (PU) I si II.
 
In cuvantul sau de deschidere, ministrul Achim Irimescu a subliniat ca este foarte important sa reusim sa angajam sumele disponibile prin POPAM 2014-2020 catre acei beneficiari care pot asigura partea de cofinantare, astfel incat sa ne asiguram ca banii europeni raman in Romania si sunt cheltuiti cat mai corect.

„Personalul din cadrul Autoritatii de Management pentru Programul Operational pentru Pescuit si Afaceri Maritime trebuie sa aiba o abordare strategica in vederea implementarii acestui nou Program. Este nevoie sa ne raportam la lectiile invaţate din Programul Operational pentru Pescuit 2007-2013, pentru a–l imbunatati pe cel actual, sa simplificam procedurile in vederea cresterii absorbtiei fondurilor europene”, a afirmat ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.
 
Programul Operational pentru Pescuit si Afaceri Maritime isi propune, printre altele, sa contribuie la cresterea productivitatii in acvacultura si procesare, sa sporeasca profitabilitatea operatorilor din domeniu, sa ajute la conservarea biodiversitatii si protectiei mediului si sa sustina dezvoltarea comunitatilor locale. Astfel, se urmareste cresterea gradului de constientizare a potentialilor beneficiari cu privire la oportunitatile de finantare prin intermediul POPAM 2014-2020.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 3.5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016