Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Automate de lapte, functionale la Miercurea Ciuc


Primul automat de lapte din Harghita a fost amplasat, joi, la intrarea in piata agroalimentara din Miercurea Ciuc, de catre Erdely Arpad, un producator privat din comuna Ciucsangeorgiu. Omul spune ca ideea i-a venit dupa ce a vazut un automat similar in Elvetia, tara pe care a vizitat-o de curand, informeaza Agerpres.

Aparatul a costat 8.000 de euro, este din inox, atat in interior, cat si in exterior, ceea ce permite mentinerea unei igiene foarte bune si dispune de un program prin care proprietarul lui poate verifica, prin Internet, cat lapte s-a vandut sau daca trebuie sa il aprovizioneze.


Un litru de lapte de casa, oferit de acest dozator, este de 2,5 lei, iar cumparatorul trebuie sa vina de acasa cu un recipient gol. Aparatul ofera insa si cantitati mai mici, de 100 de mililitri sau 200 de mililitri.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

Comentariile facute de cei care au incercat sa utilizeze dozatorul a fost pe masura ingeniozitatii de care a dat dovada inventatorul aparatului. "Am trait sa vad si o vaca automata" sau "ce usor se mulge acum vaca" sunt doar doua dintre acestea.

In luna august, recolta.eu va informa despre o investitie similara in orasul Sfantu Gheorghe, unde pentru dozatorul de lapte proaspat omul de afaceri a platit 6.000 de euro.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016