Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Avizele pentru scoaterea terenurilor din circuitul agricol, gratuite la lucrări de interes naţional


Avizele pentru scoaterea terenurilor din circuitul agricol vor fi exceptate de la plata taxei de eliberare pentru suprafeţele necesare la diverse lucrări de interes naţional, local sau judeţean în domenii precum infrastructura de transport, energia electrică şi lucrări miniere, potrivit Mediafax.
Taxa pentru scoaterea unui teren din circuitul agricol pentru lucrări derulate de companii de stat este plătită din bugetul consolidat la Administraţia Naţională a Îmbunătăţirilor Funciare, aflată în subordinea Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

"Având în vedere contextul economico-financiar negativ în care se află România, ţinând seama de constrângerile bugetare actuale şi de faptul că aceste tarife se încasează de către o instituţie a statului, considerăm oportună exceptarea plăţii tarifelor în vederea eliberării avizelor de scoatere din circuitul agricol, aceste sume fiind asigurate de la bugetul de stat", se arată într-un proiect de ordonanţă de urgenţă, elaborat de Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii (MTI).

Ordonanţa vizează lucrările de interes naţional sau local realizate de diverse instituţii de stat, precum MTI, Ministerul Mediului şi Pădurilor şi Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

"Consecinţa neadoptării în regim de urgenţă a prezentului act normativ constă în blocarea realizării obiectivelor de interes naţional, judeţean şi local datorită faptului ca nu pot fi eliberate autorizaţii de construire pe terenuri", se precizează în proiectul de act normativ.

Astfel, lucrările pentru dezvoltarea infrastructurii pentru toate tipurile de transport, lucrări de construcţie, ecologizare şi modernizare a zonei de litoral a Mării Negre, lucrărilor de refacere a unităţilor hidrotehnice afectate de inundaţii, dar şi lucrări de dezvoltare a liniilor de transport şi distribuţie a energiei electrice de interes naţional şi lucrări miniere de interes naţional pentru exploatarea zăcămintelor de lignit vor fi exceptate de la plata eliberării avizului.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016