Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Bacău: Consiliul Judeţean a finalizat licitaţia prin care elevii din şcolile din judeţ vor primi mere


La Consiliul Judetean (CJ) Bacau s-a finalizat licitatia prin care elevii din scolile din judet vor primi, pe linga lapte si corn, si cite un mar, scrie Ziarul de Bacau. “Merele se dau in baza actelor normative aprobate de Guvern pe parcursul anului trecut. Normele metodologice au fost insa publicate in noiembrie 2010 si abia atunci am putut organiza licitatia. Distribuirea merelor in judet se face din 5 ianuarie”, a declarat Catalin Dociu, manager public al judetului Bacau.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


Licitatia a fost cistigata de o firma din Bacau, iar reprezentantii institutiei bacauane spun ca nu au fost contestatii. Valoarea contractului este de 865.000 de lei, iar licitatia a fost electronica.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016