Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Bacau: Decizia a presedintelui Consiliului Judetean - vor fi plantati pomi fructiferi in toate unitatile de invatamant din mediul rural


Dragos Benea, presedintele Consiliului Judetean (CJ) Bacau, a initiat un proiect, adus in discutia alesilor judeteni bacauani, la ultima sedinta, care a reusit sa creeze armonie intre consilieri, indiferent de culoarea lor politica. Proiectul vizeaza plantarea de pomi fructiferi in unitatile de invatmint din mediul rural.
In motivatia lui, presedintele CJ Bacau a aratat ca “in cadrul Strategiei de dezvoltare durabila a judetului Bacau in orizontul de timp 2010 – 2021 este vizata cresterea competitivitatii sectoarelor agro-alimentar si forestier si dezvoltarea rurala.

Initierea si implementarea unui program judetean de refacere a plantatiilor de pomi fructiferi se incadreaza in strategie. In conditiile actuale ale cresterii tot mai accentuate a preturilor si implicit a aprecierii calitatii produselor agricole pe piata globala, traditia si experienta judetului Bacau in agricultura permit abordarea mai multor tipuri de culturi, adaptarea acestora in functie de conditiile climatice in schimbare dar si in functie de normele europene in vigoare.

Consiliul Judetean Bacau, in calitate de autoritate a administratiei publice locale, este dator sa adopte si strategii privind refacerea bazinelor pomicole, care sa urmareasca: oprirea declinului tot mai acut al plantatiilor existente, extinderea culturii sortimentelor de valoare biologica”. Obiectivul principal al programului va fi infiintarea de loturi de pomi fructiferi si vizeaza in primul rind implicarea copiilor din mediul rural.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h


Citeste mai mult in Ziarul de Bacau
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016