In acest weekend, in municipiul Bacau a avut loc un tirg de produse traditionale alimentare. Producatori din toata tara, dar nu foarte multi, au venit sa isi expuna produsele suta la suta naturale in piateta din fata Casei de Cultura «Vasile Alecsandri ».
Desi oferta a curpins de la cirnati de casa cu diferite arome, afumati sau cu cimbru, de porc sau de oaie, pastrama de oaie, pastrama de vita, jambon sau afumatura de porc, brinza afumata, in cetina de brad sau telemea, colaci secuiesti, diferite sortimente de piine, de la cea cu jumeri pina la cea cu cartofi, bacauanii nu s-au inghesuit sa cumpre produsele. Si asta pentru ca pretul nu a fost unul la indemina oricui, ci destul de piperat si condimentat, ca produsele expuse. Astfel, cirnatii puteau fi achizitionati cu 30 de lei kilogramul, telemeaua de 22 de lei, brinza afumata ajungea la 40 de lei pe kilogram, iar pastrama pornea de la 30 de lei kilogramul si unele sortimente au ajuns chiar si la 50 de lei. Asa ca, la loc de cinste, a fost intrebatul imbiatul si degustatul.
Citeste ma mult in Ziarul de Bacau
Desi oferta a curpins de la cirnati de casa cu diferite arome, afumati sau cu cimbru, de porc sau de oaie, pastrama de oaie, pastrama de vita, jambon sau afumatura de porc, brinza afumata, in cetina de brad sau telemea, colaci secuiesti, diferite sortimente de piine, de la cea cu jumeri pina la cea cu cartofi, bacauanii nu s-au inghesuit sa cumpre produsele. Si asta pentru ca pretul nu a fost unul la indemina oricui, ci destul de piperat si condimentat, ca produsele expuse. Astfel, cirnatii puteau fi achizitionati cu 30 de lei kilogramul, telemeaua de 22 de lei, brinza afumata ajungea la 40 de lei pe kilogram, iar pastrama pornea de la 30 de lei kilogramul si unele sortimente au ajuns chiar si la 50 de lei. Asa ca, la loc de cinste, a fost intrebatul imbiatul si degustatul.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Citeste ma mult in Ziarul de Bacau
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News