Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Baciu, LAPAR: Romania este singurul stat din Europa care ia impozit pe bani europeni

baciu-lapar-romania-este-singurul-stat-din-europa-care-ia-impozit-pe-bani-europeni

Prezent la conferinta “Zilele Agriculturii Romanesti”, europarlamentarul Viorica Dancila a declarat ca Romania are posibilitatea de a-si creste gradat cuantumul subventiilor, astfel incat pana la sfarsitul anului 2020 valoarea platilor directe la hectar sa fie de minim 196 de euro.


”Exista posibilitatea cresterii graduale a subventiilor primite de catre statele membre, care primesc mai putin de 90 la suta, prin stabilirea unui prag minim de plati directe, astfel incat statele membre sa poata sa atinga la finalul anului 2020 cel putin 196 de euro pe hectar. Daca la aceasta suma mai adaugam faptul ca putem sa primim din partea statului membru subventii nationale, daca mai adaugam faptul ca aceasta flexibilitate din pilonul de dezvoltare rurala catre plati directe, ne poate permite sa creștem aceasta suma, atunci vom vedea ca acestea sunt un real sprijin pentru cei care vor sa se implice in agricultura” a declarat eurodeputatul.

Viziunea extrem de optimista a Vioricai Dancila asupra viitoarele subventii nu a ramas netaxata de catre Laurentiu Baciu, presedintele Ligii Producatorilor Agricoli (LAPAR), care i-a reamintit eurodeputatului ca guvernul Romaniei va mai putea complete subventia europeana doar pana in 2015, incepand de anul viitor platile directe urmand sa fie acoperite doar din banii UE.

Totodata, Baciu a subliniat inca o data faptul ca Romania nu ofera fermierilor autohtoni sprijinul pe care alte state din UE in ofera agricultorilor.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

”Romania este singurul stat din Europa care ia impozit pe bani europeni, ne ia impozit de 16%. In scripte apare ca iti da statul 21 de euro? Da! Dar iti ia 23 de euro iti percepe impozit. Deci se anuleaza ceea ce iti da statul. Acesta este adevarul. Acolo ne aflam, timp in care uitam sa spunem ca statele vecine, pe langa subventiile de doua, de trei ori mai mari decat Romania, au și alte facilitati. Luati Franta, motorina subventionata cu 50% din pret, luati Spania unde apa de irigatii este adusa gratuit pana la hidrant. Statul mai vine și cu alte facilitati, iar noi noi beneficiem de niciunul dintre aceste ajutoare. E drept, anul acesta va fi subventionata motorina și la noi, sa vedem ce va fi.”

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016