Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Bivolaru revine spectaculos. Tranzactii cu motorina din spatele unor firme offshore


După trei ani de puşcărie, fostul deputat PDSR, pentru integritatea căruia Adrian Năstase a garantat mergând la Parchet, face afaceri cu carburanţi din spatele unor firme off-shore. Operaţiunile sunt însă investigate de procurori.
Fostul deputat PDSR Gabriel Bivolaru, primul parlamentar condamnat penal, revine spectaculos în vizorul organismelor de control ale statului. Eliberat condiţionat în 2007, după ce în 2004 fusese condamnat la cinci ani de închisoare pentru delapidarea BRD cu 2.200 miliarde lei vechi, fostul politician social-democrat este protagonistul mai multor dosare instrumentate de Parchetul Tribunalului Constanţa şi cel al Tribunalului Bucureşti. Mai precaut de această dată, Bivolaru îşi derulează afacerile cu combustibil din spatele a două firme off-shore, înregistrate în Insulele Seychelles. Folosindu-se de acest paravan, Gabriel Bivolaru, pentru care Adrian Năstase, Miron Mitrea şi Dan Ioan Popescu s-au deplasat în 1997 la Parchet pentru a-i impresiona pe procurorii care-l anchetau, este suspectat că face tranzacţii ilegale cu motorină, fără plata taxelor la bugetul de stat. Vama a sesizat Poliţia, dosarul fiind în prezent la Parchet.

IMPLICAT - ŞI UN FOST CONSILIER PSD DIN CONSTANŢA

Ancheta derulată până acum dezvăluie faptul că implicate, în diferite forme, sunt societatea controlată de Gabriel Bivolaru (Romeco Internaţional), o firmă din Constanţa, care aparţine fostului consilier judeţean PSD Nicolae Dospinescu, (M&D Sea Farers), şi o alta din Slobozia, Texas Grup Oyl. Procurorii cercetează „comercializarea ilegală de produse energetice aflate în regim suspensiv de plată a accizei de către SC M&D Sea Farers SRL Constanţa, în calitate de furnizor, şi SC Romeco Internaţional SRL şi SC Texas Grup Oyl SRL Slobozia". M&D Sea Farers îşi are sediul în Portul Constanţa şi este administrată de soţii Nicolae şi Gilda Dospinescu.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

La rândul ei, Romeco Internaţional are în acţionariat două companii off-shore, care au acelaşi sediu, în Insulele Seychelles. Este vorba de Barkrin Ventures Ltd. (73,65%) şi SC Goldberg Business Corporation (26,35%). Potrivit datelor deţinute de România Liberă, Goldberg şi Barkrin sunt reprezentate în România de Gabriel Bivolaru şi de sora sa, Mihaela Ene. Bivolaru nu a putut fi contactat, iar de la sediul Romeco ni s-a comunicat, în prima fază, că Bivolaru nu se află la firmă. Când am solicitat şi alte relaţii, un angajat ne-a răspuns, eschivându-se, că nu este abilitat să ni le comunice. Romeco este în prezent pusă sub urmărire penală la Constanţa.

Citeste mai mult in Romania Libera
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016