Apetitul crescut al botoşănenilor şi cantităţile scăzute faţă de anii precedenţi procesate de abatoare au golit magazinele de carne din oraş.
Botoşănenii care au ieşit astăzi la cumpărături pentru a-şi reface proviziile de sărbători nu au avut ce cumpăra, scrie Adevarul. Indiferent că era vorba de carne proaspătă sau preparate, carnea de porc lipsea cu desăvârşire din vitrinele frigorifice. "Vânzările s-au ridicat la nivelul anilor precedenţi însă procesatorii de carne au micşorat cantităţile în acest an de frică să nu rămână cu produsele pe stoc", a declarat Ioan Pintilie, vânzător
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Botoşănenii care au ieşit astăzi la cumpărături pentru a-şi reface proviziile de sărbători nu au avut ce cumpăra, scrie Adevarul. Indiferent că era vorba de carne proaspătă sau preparate, carnea de porc lipsea cu desăvârşire din vitrinele frigorifice. "Vânzările s-au ridicat la nivelul anilor precedenţi însă procesatorii de carne au micşorat cantităţile în acest an de frică să nu rămână cu produsele pe stoc", a declarat Ioan Pintilie, vânzător
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News