Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Botoşani: Dănilă rămâne şef la Camera Agricolă


Gheorghe Dănilă rămâne, în continuare, şef la Camera Agricolă Botoşani. Şi asta deoarece Consiliul Judeţean a amânat organizarea concursului pentru şefia acestei instituţii. Mihai Ţâbuleac, preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, a declarat că hotărârea a fost luată ca urmare a apariţiei Legii camerelor agricole, care va schimba legislaţia după care funcţionează instituţia, scrie Evenimentul.

„Am făcut-o motivat de faptul că este iminentă apariţia unei Legi a camerelor agricole care schimbă fundamental modul de desemnare a conducerii acestei instituţii. A fost elaborată legea, de la promulgare s-a întors în Parlament cu observaţii de la preşedintele ţării. Legea este la comisiile de specialitate de la Camera Deputaţilor. Juriştii noştri au studiat textul şi au constatat că acolo conducerea se va desemna după alte criterii, concurs, alegeri interne şi am ajuns la concluzia că este mai bine să aşteptăm legea şi să ne conformăm noilor reglementări. În opinia mea, Camera Agricolă a fost trecută pripit în sistemul administraţiei judeţene”, a declarat Ţâbuleac.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h


Acesta a precizat că nu a fost stabilit un termen până la care se va organiza concursul pentru şefia Camerei Agricole şi că se aşteptă prevederile noii legi. Ţâbuleac a spus că, în viitoarea şedinţă a Consiliului Judeţean, se va anula hotărârea prin care pe funcţie a fost menţinut interimar Gheorghe Dănilă şi că, în locul acestuia, ar trebui pus interimar cineva care să aibă acordul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici. Petru Miriţă este singurul care întruneşte această condiţie până acum. Acesta a fost propus şef de Mihai Ţâbuleac, dar consilierii PSD şi PNL l-au votat pe Dănilă, hotărâre considerată ilegală de Instituţia Prefectului.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016