Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Brăila: Fonduri europene pentru conservarea şi promovarea culturii tradiţionale


In data de 6 iulie 2010, la sediul Consiliului Judetean Braila a fost semnat contractul de finantare in cadrul Programului Operational Regional (POR) 2007-2013 a proiectului cu titlul ”Conservarea si promovarea culturii traditionale locale pentru dezvoltarea turismului brailean”. Contractul de finantare are o valoare totala de 3.903.951, 33 lei, din care valoarea finantarii nerambursabile acordate prin POR 2007-2013 este de 3.083.442 lei( FEDR+Bugetul de Stat).
Proiectul are o durata de implementare de 16 luni si urmareste crearea unui spatiu adecvat pentru functionarea Centrului Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Braila. Rezultate asteptate ale proiectului sunt: cresterea gradului de valorificare a potentialului turistic si cultural in judetul Braila, pana in anul 2015, cu 16%, crearea de noi locuri de munca si cresterea cu un numar de 300 de turisti pe an a turistilor care viziteaza acest obiectiv turistic. Proiectul se inscrie in cadrul obiectivului strategic al POR de promovare a turismului cultural, grupul tinta al proiectului fiind reprezentat de turistii atrasi de traditiile romanesti din judetul Braila.

Proiectul este finantat in cadrul Programul Operational Regional 2007 – 2013, Axa Prioritara 5: ”Dezvoltarea Durabila si Promovarea Turismului”, Domeniul Major de Interventie 5.1 – “Restaurarea si valorificarea durabila a patrimoniului cultural, precum si crearea/modernizarea infrastructurilor conexe”.

Fonduri şi prin APDRP, pentru turism
În cazul investiţiilor în structuri de primire turistică, altele decât cele agroturistice, se pot obţine fonduri europene nerambursabile dacă nivelul de confort şi calitate a serviciilor propuse prin proiect atinge standardul de minimum trei margarete/stele. Cât priveşte investiţiile în structuri de primire agroturistice, nivelul minim de confort trebuie să fie de o margaretă.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h



Solicitanţii pot primi fi nanţare nerambursabilă de până la 70% din totalul cheltuielilor eligibile pentru investiţiile generatoare de profit; în acest caz nu se va depăşi suma de 70.000 de euro/ proiect. Pentru alte tipuri de investiţii în turismul rural, cofinanţarea este de 50% (maximum 200.000 de euro/proiect).

În ceea ce priveşte investiţiile în interes public negeneratoare de profit, intensitatea sprijinului este de 100% din totalul cheltuielilor eligibile şi nu va depăşi valoarea de 200.000 de euro/proiect.

Programul se derulează prin Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit şi se adresează celor care au în vedere următoarele genuri de investiţii: construcţia, modernizarea şi dotarea structurilor de primire turistică cu până la 15 camere; unităţi de alimentaţie; investiţii în infrastructura de agrement precum spaţii de campare, ştranduri şi piscine; amenajarea de marcaje turistice etc.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016