Direcţia pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală Brăila a eliberat, anul trecut, 24 de licenţe de fabricaţie, după cum a declarat, ieri, pentru AGERPRES, şeful DADR, Traian Cişmaş.
Au fost eliberate cinci licenţe în domeniul producţiei de lapte şi produse lactate, şapte licenţe pentru producere de pâine şi produse de morărit, două licenţe pentru fabricarea produselor de cofetărie şi patiserie, două licenţe pentru ambalarea produselor alimentare, trei licenţe pentru fabricarea preparatelor şi semipreparatelor din carne, două licenţe pentru fabricarea mălaiului, o licenţă pentru fabricarea sucului de fructe, o licenţă pentru abatorizarea animalelor şi o licenţă pentru fabricarea conservelor din carne şi mixte.
Produsele alimentare fabricate de agenţii economici care desfăşoară activităţi în domeniul producţiei de bunuri alimentare sunt licenţiate după testarea calităţi produselor finite şi a termenilor de valabilitate în laboratoare autorizate, dovedindu-se astfel că sunt apte pentru consumul uman şi că respectă condiţiilor de calitate şi tehnice prevăzute în standarde, caiete de sarcini, specificaţii tehnice, norme sanitare şi sanitare veterinare în vigoare.
Produsele noi, realizate în unitatea de producţie, vor fi fabricate conform instrucţiunilor tehnologice şi a standardelor de firmă întocmite de agentul economic şi vor fi comercializate numai după efectuarea analizelor de laborator şi a testării termenului de valabilitate în laboratoare autorizate.
Au fost eliberate cinci licenţe în domeniul producţiei de lapte şi produse lactate, şapte licenţe pentru producere de pâine şi produse de morărit, două licenţe pentru fabricarea produselor de cofetărie şi patiserie, două licenţe pentru ambalarea produselor alimentare, trei licenţe pentru fabricarea preparatelor şi semipreparatelor din carne, două licenţe pentru fabricarea mălaiului, o licenţă pentru fabricarea sucului de fructe, o licenţă pentru abatorizarea animalelor şi o licenţă pentru fabricarea conservelor din carne şi mixte.
Produsele alimentare fabricate de agenţii economici care desfăşoară activităţi în domeniul producţiei de bunuri alimentare sunt licenţiate după testarea calităţi produselor finite şi a termenilor de valabilitate în laboratoare autorizate, dovedindu-se astfel că sunt apte pentru consumul uman şi că respectă condiţiilor de calitate şi tehnice prevăzute în standarde, caiete de sarcini, specificaţii tehnice, norme sanitare şi sanitare veterinare în vigoare.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Pasii catre o afacere de succes Berea Artizanala
Stiati ca romanii sunt printre cei mai mari consumatori de bere la nivel mondial Cu cei 85 de litri cap de locuitor an ne situam pe un „onorabil” loc 8 in Europa si pe locul 12 in clasamentul mondial liderii fiind cehii 142 de litri urmati de austrieci 105 litri si de nemti 104 litri Piata autohtona a berii...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Produsele noi, realizate în unitatea de producţie, vor fi fabricate conform instrucţiunilor tehnologice şi a standardelor de firmă întocmite de agentul economic şi vor fi comercializate numai după efectuarea analizelor de laborator şi a testării termenului de valabilitate în laboratoare autorizate.
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News