Direcţia pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală Brăila a eliberat, anul trecut, 24 de licenţe de fabricaţie, după cum a declarat, ieri, pentru AGERPRES, şeful DADR, Traian Cişmaş.
Au fost eliberate cinci licenţe în domeniul producţiei de lapte şi produse lactate, şapte licenţe pentru producere de pâine şi produse de morărit, două licenţe pentru fabricarea produselor de cofetărie şi patiserie, două licenţe pentru ambalarea produselor alimentare, trei licenţe pentru fabricarea preparatelor şi semipreparatelor din carne, două licenţe pentru fabricarea mălaiului, o licenţă pentru fabricarea sucului de fructe, o licenţă pentru abatorizarea animalelor şi o licenţă pentru fabricarea conservelor din carne şi mixte.
Produsele alimentare fabricate de agenţii economici care desfăşoară activităţi în domeniul producţiei de bunuri alimentare sunt licenţiate după testarea calităţi produselor finite şi a termenilor de valabilitate în laboratoare autorizate, dovedindu-se astfel că sunt apte pentru consumul uman şi că respectă condiţiilor de calitate şi tehnice prevăzute în standarde, caiete de sarcini, specificaţii tehnice, norme sanitare şi sanitare veterinare în vigoare.
Produsele noi, realizate în unitatea de producţie, vor fi fabricate conform instrucţiunilor tehnologice şi a standardelor de firmă întocmite de agentul economic şi vor fi comercializate numai după efectuarea analizelor de laborator şi a testării termenului de valabilitate în laboratoare autorizate.
Au fost eliberate cinci licenţe în domeniul producţiei de lapte şi produse lactate, şapte licenţe pentru producere de pâine şi produse de morărit, două licenţe pentru fabricarea produselor de cofetărie şi patiserie, două licenţe pentru ambalarea produselor alimentare, trei licenţe pentru fabricarea preparatelor şi semipreparatelor din carne, două licenţe pentru fabricarea mălaiului, o licenţă pentru fabricarea sucului de fructe, o licenţă pentru abatorizarea animalelor şi o licenţă pentru fabricarea conservelor din carne şi mixte.
Produsele alimentare fabricate de agenţii economici care desfăşoară activităţi în domeniul producţiei de bunuri alimentare sunt licenţiate după testarea calităţi produselor finite şi a termenilor de valabilitate în laboratoare autorizate, dovedindu-se astfel că sunt apte pentru consumul uman şi că respectă condiţiilor de calitate şi tehnice prevăzute în standarde, caiete de sarcini, specificaţii tehnice, norme sanitare şi sanitare veterinare în vigoare.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Produsele noi, realizate în unitatea de producţie, vor fi fabricate conform instrucţiunilor tehnologice şi a standardelor de firmă întocmite de agentul economic şi vor fi comercializate numai după efectuarea analizelor de laborator şi a testării termenului de valabilitate în laboratoare autorizate.
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News