De pe masă băcăuanilor din zonele Asău, Agăș și Brusturoasa nu lipsește, până la Înălțare, pe lângă friptura de carne de miel și pască, brânza de oaie în coajă de brad. Ciobanii din zonă se mândresc cu produsul lor și spun că gustul este dat de calitatea laptelui, cantitatea de unt și de rețeta folosită, ținută secret de fiecare producător, scrie Adevărul. Produsul este înregistrat la Oficiul pentru Invenții și Mărci.
Tradiția pentru prepararea brânzei se păstrează din moși-strămoși. Ciobanii depozitează produsul în brânzărie, îngropat în pământ la un metru jumate pentru a sta la o temperatură de 5 sau 7 grade timp de două săptămâni pentru ca ea să aibă un gust deosebit, informeaza Evenimentul Regional al Moldovei.
Tradiția pentru prepararea brânzei se păstrează din moși-strămoși. Ciobanii depozitează produsul în brânzărie, îngropat în pământ la un metru jumate pentru a sta la o temperatură de 5 sau 7 grade timp de două săptămâni pentru ca ea să aibă un gust deosebit, informeaza Evenimentul Regional al Moldovei.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Pasii catre o afacere de succes Berea Artizanala
Stiati ca romanii sunt printre cei mai mari consumatori de bere la nivel mondial Cu cei 85 de litri cap de locuitor an ne situam pe un „onorabil” loc 8 in Europa si pe locul 12 in clasamentul mondial liderii fiind cehii 142 de litri urmati de austrieci 105 litri si de nemti 104 litri Piata autohtona a berii...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News