La ora actuală, măcelarii braşoveni au deschise mai multe puncte de vânzare în Nurnberg, altul în Ungaria, iar afacerea se dezvoltă. Aceştia i-au „obişnuit" pe germani cu parizerul, toba şi slănina afumată.
Salam de vară, parizer, tobă, cârnaţi de casă, slănină afumată, caltaboşi, de toate pot fi cumpărate din „Metzgerei Mooser GmbH". O afacere începută, practic, din nimic, dar care acum merge foarte bine.
De aproape un sfert de veac, o familie de măcelari braşoveni, originari din comuna Hălchiu, îi „delectează" pe germanii şi românii ce trăiesc în zona Nurnberg cu delicatese pregătite după reţete tradiţionale româneşti.
Salam de vară, parizer, tobă, cârnaţi de casă, slănină afumată, caltaboşi, de toate pot fi cumpărate din „Metzgerei Mooser GmbH". O afacere începută, practic, din nimic, dar care acum merge foarte bine.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
De aproape un sfert de veac, o familie de măcelari braşoveni, originari din comuna Hălchiu, îi „delectează" pe germanii şi românii ce trăiesc în zona Nurnberg cu delicatese pregătite după reţete tradiţionale româneşti.
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News