Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Piata mezelurilor: Agricola Bacau relanseaza gama de crenvursti


Agricola Bacău relansează în această toamnă cele 3 sortimente de crenvurşti fabricate la Salbac SA – companie din cadrul Grupului de firme Agricola Bacău care deţine o fabrică de preparate din carne fierte şi afumate şi una specializată în salamuri crude uscate.
Cele 3 noi sortimente, Crenvurşti din Piept de Pui, Crenvurşti Puişor şi Crenvurşti de Porc, potrivit estimărilor, vor creşte cu peste 35% vânzările actuale aferente acestui segment din total portofoliu preparate din carne Agricola Bacău. Investiţia în dezvoltareacelor 3 noi sortimente de crenvurşti şi campania de lansare atinge 100 mii euro.

„Agricola Bacău continuă strategia de lansare de noi produse, care să aducă valoare adaugată portofoliului nostru. Dorim să ne consolidăm poziţia ocupată în industria de profil, dar şi pe fiecare segment de business în parte. De aceea, ne focusăm eforturile pe diversificarea ofertei astfel încât aceasta să satisfacă un număr cât mai mare de clienţi. Estimăm că aceste noi 3 sortimente de crenvurşti ne vor aduce a creştere de cel puţin 30% a vânzărilor actuale pe acest segment în următoarele două luni”, a declarat Angelica Bobouţanu Şmil, directorul companiei Salbac SA Bacău.

În prezent, piaţa crenvurştilor din România reprezintă 10% din piaţa totală de carne procesată, evaluată la aproximativ 130 de milioane Euro. Materia primă din care sunt făcuţi noii crenvurşti de la Agricola Bacău provine din fermele proprii – carnea proaspătă de pui, având calitate garantată.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h



Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016