Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Bunge reia in septembrie productia de ulei la Buzau


Bunge Romania, unul dintre principalii jucatori de pe piata interna a uleiului, va relua in septembrie productia de ulei la fabrica din Buzau, la capacitate dubla fata de momentul preluarii de la Agricover, dupa modernizarea unitatii, potrivit unor surse apropiate companiei. Pana atunci, compania imbuteliaza ulei adus de la fabrici din strainatate ale grupului, in special din Ungaria.

“Capacitatea de productie a Bunge de la Buzau se va mari de la 400 de tone de seminþe prelucrate pe zi la 800 de tone, in urma modernizarii. La momentul actual, firma a intrerupt productia de ulei brut, nu se mai rafineaza’’, au declarat pentru Business Standard surse apropiate companiei americane. Pentru a “tine oamenii la munca’’, firma desfasoara activitatea de imbuteliere, in conditiile in care se aduce ulei de la fabricile din Ungaria ale grupului. In ultima perioada, compania a renuntat la circa 20 de angajati, in cadrul procesului de restructurare.

Grupul american Bunge a finalizat, la sfarsitul anului trecut, procesul de relocare a intregii productii de la Iasi catre fabrica din Buzau. Planul de restructurare a activitatii pe plan local presupune concentrarea intr-un singur loc, la Buzau, a tuturor operatiunilor pe care Bunge le desfasoara in Romania. Reprezentantii companiei si-au anuntat intentia de a investi 25 milioane de euro in modernizarea fabricii din Buzau. In urma modernizarii, fabrica de la Buzau va fi in masura sa deserveasca mai eficient pietele din Romania si Bulgaria, potrivit oficialilor firmei americane.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h

In Romania, Bunge este prezent din anul 2002. Divizia de ulei a Agricover Buzau a intrat in portofoliul Bunge in 2007, respectiv fabrica, marcile si reteaua de distributie si vanzari ale companiei. Portofoliul Bunge Romania include marcile Floriol, Unisol, Ulvex si Raza Soarelui, marci ce detin pozitii de top in toate segmentele de piata. Compania are o cota de piata de 40% si a inregistrat, in anul 2008, o cifra de afaceri de 214 mil. euro.

Citeste mai mult in Business Standard
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016