Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Bursa: "Agricover Credit" IFN a acordat producătorilor agricoli credite în valoare de 123,5 milioane lei


Producătorii agricoli au accesat, de la "Agricover Credit" IFN, credite în valoare de 123,5 milioane lei, anul trecut, faţă de 57,5 milioane lei în 2008, anul lansării sale pe piaţă, 385 de exploataţii agricole devenind clienţi ai companiei, faţă de 120 în anul precedent, potrivit unui comunicat de presă. "Agricultura românească are nevoie în mod categoric de investiţii în infrastructură, tehnică şi tehnologie, iar fondurile europene răspund într-o bună măsură acestor cerinţe, cu condiţia evidentă de a putea fi accesate", a arătat Robert Arsene, Director General al Grupului Agricover.
Domnia sa a adăugat: "Până la investiţii însă, fermierii au nevoie de capital de lucru pentru a-şi putea finanţa achiziţiile de seminţe, îngrăşăminte, produse de uz fito-sanitar, lucrările de întreţinere a culturilor etc. Modul în care sectorul financiar în ansamblul său răspunde acestei necesităţi din agricultură rămâne încă mult sub cererea existentă, nu numai din cauza lipsei de lichidităţi de pe piaţă, cât mai ales ca urmare a asocierii unui factor de risc adesea supraevaluat: dacă mecanismele şi sectorul agricol sunt bine înţelese, creditarea fermelor rămâne în parametrii de risc ai oricărei afaceri".

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


Citeste mai mult in Bursa.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016