Fabrica de preparate din carne si conserve Salconserv Medias a redevenit functionala ca urmare a unei investitii in valoare de 6,6 mil. euro, dezvoltata printr-un program SAPARD, au anuntat joi reprezentantii grupului condus de omul de afaceri Gheorghe Calburean.
Investitiile au constat in modernizarea si retehnologizarea fabricii. Aceasta are o capacitate de productie zilnica de 60 de tone de preparate si 30 de tone de conserve.
"Tehnologia este conform cerintelor UE, productia fiind agreata si pentru export, ceea ce deosebeste Salconserv de jucatorii zonali ai pietei de profil", au precizat reprezentantii companiei.
Ei au mentionat ca o mare parte din materia prima provine din abatorul propriu echipat conform cerintelor europene.
Citeste mai mult pe Daily Business.ro
Investitiile au constat in modernizarea si retehnologizarea fabricii. Aceasta are o capacitate de productie zilnica de 60 de tone de preparate si 30 de tone de conserve.
"Tehnologia este conform cerintelor UE, productia fiind agreata si pentru export, ceea ce deosebeste Salconserv de jucatorii zonali ai pietei de profil", au precizat reprezentantii companiei.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Ei au mentionat ca o mare parte din materia prima provine din abatorul propriu echipat conform cerintelor europene.
Citeste mai mult pe Daily Business.ro
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News