Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Informatia Zilei: Calendarul de depunere a proiectelor pentru FEADR
Atragerea de fonduri pentru activitatea agricolă indiferent de specificul ei este una din şansele care să conducă la înregistrarea unor profituri. Pentru a veni în sprijinul producătorilor agricoli, cunoscuţi generic sub numele de fermieri, a fost stabilit calendarul de depunere a proiectelor pentru măsurile incluse în programul Fondului European Agricol şi de Dezvoltare Rurală (FEADR).
Potrivit informaţiilor pe care le deţinem, începând de săptămâna viitoare, din 15 martie se deschide sesiunea de depunere a proiectelor pentru Măsura 125 – privind îmbunătăţirea şi dezvoltarea infrastructurii în sectorul agricol şi silvic. Perioada de depunere a proiectelor este de o lună de zile, iar cea de a doua sesiune este programată pentru perioada 15 octombrie- 15 noiembrie.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Citeste mai mult in Informatia Zilei.
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News
Idei de afaceri in agricultura