Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Campionatul mondial de arat


Medalii de aur pentru Irlanda de Nord si Scotia la cea de-a 55-a editie a Campionatului Mondial de Arat, care s-a desfasurat in perioada 15-16 august, pe mosia unui castel istoric din apropierea Vienei, Austria.

Potrivit revistei "Magazin agricol", la competitie s-au intrecut 56 de plugari din 30 de tari, printre care Statele Unite, Australia, Canada, Kenya, Franta, Italia, Germania, Spania si Ungaria. Plugarii care au concurat sunt campionii nationali ai tarilor din care provin, obtinand aceste titluri in urma unor intreceri preliminare ale Campionatului Mondial de Arat. Fiecare tara a putut desemna pentru competitie un numar de maximum doi plugari.
Intrecerile s-au desfasurat pe doua tipuri de teren, pasune si miriste, concurentii reprezentind scuderii ale celor mai importanti producatori de tractoare si pluguri din lume.

Potrivit organizatorilor, cooperarea perfecta dintre plugar, tractor si plug reprezinta o cerinta de baza pentru a fi castigator. In plus, arbitrii au verificat in permanenta sa fie respectate conditiile tehnice specifice pentru fiecare tip de plug in parte si aspectul final al brazdei lasate. Ei au urmarit, printre altele, ca brazda sa aiba o adancime egala, crestele lasate de trupite sa fie uniforme, dar si ca timpul de lucru sa fie cat mai mic. In plus, pentru a face o aratura de campion trebuie ca la finalul lucrarii sa nu se vada urmele rotilor de tractor, nici bucati de iarba si buruieni sau brazde intretaiate.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Reprezentantul din Romania, rasplatit cu un trofeu de diamant Implinirea a 50 de ani de la infiintarea companiei Massey Ferguson si de la lansarea tractorului MF 35 a fost sarbatorita de companie si in cadrul Campionatului Mondial de Arat 2008. Peste 400 de distribuitori si comercianti din Europa Centrala ai marcii Massey Ferguson au venit la eveniment. Prezentarile organizate au vorbit despre performantele tractoarelor MF, despre bilantul companiei, dar si despre planurile de viitor si despre utilajele noi cu care Massey Ferguson intra pe piata.
Administratorul Austro Diesel, ing. Johann Gram, a explicat ca s-a reusit dublarea afacerii in Europa Centrala intre anii 2005 si 2007 si prevede o noua crestere de 100% a profitului pana in 2010. Pentru performantele de anul trecut, compania a acordat mai multe premii, trofee de diamant, dealerilor Massey Ferguson. Au fost acordate, astfel, premiile "Top dealeri 2007" si "Top performeri 2007". La prima categorie, "Top dealeri 2007", doua trofee au primit dealeri din Ungaria, alte doua trofee reprezentantilor din Austria si un trofeu a primit un dealer din Cehia. La a doua categorie, "Top performeri 2007", au primit cate un trofeu de diamant reprezentantii din Cehia si Slovacia, dar si reprezentantul companiei din Romania.
Massey Ferguson a vorbit, in cadrul evenimentului, si despre ultimele sale noutati pe piata utilajelor agricole, tractorul High Horsepower, de 365 CP, care va fi prezentat publicului la sfarsitul lunii februarie 2009 la Paris si cea mai noua versiune a combinei rotor MF 9895, de 459 CP.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016