Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce a discutat seful MADR cu reprezentantii crescatorilor de bovine si ovine

ce-a-discutat-seful-madr-cu-reprezentantii-crescatorilor-de-bovine-si-ovine

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltarii Rurale, Achim Irimescu, a avut marti o intalnire la sediul institutiei cu Claudiu Franc, liderul Federatiei Crescatorilor de Bovine din Romania, cu presedintele Federatiei Oierilor de Munte, Eugen Gontea si reprezentanti ai Pro Agro.


Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Achim Irimescu, a avut in 22 martie 2016, o intalnire la sediul institutiei cu Claudiu Franc, liderul Federatiei Crescatorilor de Bovine din Romania, cu presedintele Federatiei Oierilor de Munte, Eugen Gontea si reprezentanti ai Pro Agro, pentru a gasi o varianta prin care asociatiile crescatorilor de animale constituite in baza O.G 26/2000 si cooperativele constituite in baza Legii 566/2004 sa indeplineasca conditia de fermier eligibil pentru schema de plati directe.
 
Au fost discutate aspecte legate de posibilitatea ca aceste forme asociative ale crescatorilor de animale sa aiba alocate coduri ANSVSA temporare pe pajistile concesionate de la Consiliile Locale unde se deplaseaza si pasuneaza animalele membrilor.
 
In urma intalnirii a reiesit necesitatea extinderii discutiilor cu ANSVSA in sensul identificarii unor solutii pentru a veni in sprijinul cererii asociatilor, in special pentru clarificarea aspectelor ce tin de legatura intre asociatii/cooperative si animalele membrilor acestora.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

O alta idee desprinsa in urma discutiilor a vizat necesitatea transmiterii catre Asociatia Comunelor din Romania si catre Institutiile Prefectului a semnalelor venite din teritoriu pentru a nu rezilia contractele de arendare ale pasunilor avand in vedere cadrul legal existent.
 
A fost agreata ideea de a continua discutiile cu expertii tehnici din cadrul Directiei Generale de Dezvoltare Rurala privind masurile de agromediu - schemele aplicate pe partea de dezvoltare rurala in ce priveste partea de agromediu si clima.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016