Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce n-a văzut Parisul: Lanuri de grau, vaci şi porci în buricul târgului

Tags: franta

Mai mult de doua milioane de persoane au petrecut in acest week-end pe Champs-Elysees, celebra artera din Paris fiind transformata in zona rurala. Pe Champs-Elysees au putut fi admirate vaci, porci, capre, oi, dar si animale de companie. Actiunea denumita “Capitalul Naturii”, s-a concretizat prin transformarea a mai bine de jumatate din Champs-Elysees, de la Place de l’Etoile pana in Rond-Point, in peste o suta de parcele de teren, pe care au fost amenajate culturi de grau, ferme de animale si magazine, unde produsele preparate la fata locului pot fi cumparate de parizieni si nu numai.

Accesul publicului este complet gratuit, iar manifestarea, a carei organizare a durat mai mult de o saptamana, este in fapt o forma de protest, prin care producatorii incearca sa atraga atentia asupra dificultatilor grave pe care le intampina agricultorii si crescatorii de animale afectati de criza profunda. In cursul actiunii “Capitalul Naturii” se dezbate si un proiect de lege care ii priveste pe agricultorii din Franta.

Pentru aceasta editie a fost alocat un buget de 4.2 milioane de euro asigurat integral de agentile de publicitate.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h


Manifestarea de anul acesta are loc la douazeci de ani de la o actiune similara. Atunci Champs Elysees a fost transformat intr-o campie unde a fost plantat grau care uletrior a fost recoltat.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016