Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cel mai mare depozit de legume fructe din Transilvania a fost inaugurat la Sibiu


Cel mai mare depozit de legume fructe din Transilvania a fost inaugurat la Sibiu de catre compania de retail Trident. Potrivit directorului general Constantin Mateescu, investitia s-a ridicat la patru milioane de euro, din care 1,6 milioane fonduri nerambursabile obtinute prin programul SAPARD. Depozitul are o suprafaţă de 4.000 metri pătraţi şi o capacitate de 1600 de tone, iar constructia a demarat la începutul lui 2007.
“Este cea mai nouă afacere a Trident, şi sperăm ca în câteva săptămâni să reuşim să acoperim o mare parte a pieţei sibiene, iar în câteva luni şi judeţele limitrofe”, a declarat, la inaugurare, patronul Trident, Constantin Mateescu, citat de NewsIn.

"Principalul obiectiv al acestei noi unităţi aparţinând reţelei Trident este dezvoltarea pieţei de legume şi fructe proaspete în centrul ţării. Produsele vor fi achiziţionate atât din import, cât şi de pe piaţa locală, iar păstrarea, ambalarea şi livrarea lor se vor face în condiţii similare celor la care lucrează marile centre de distribuţie din Europa, ceea ce va aduce un plus de prospeţime şi sortimentaţie pe piaţa vizată", a mai precizat acesta.

Depozitul are cinci tuneluri de coacere pentru banane şi spaţii proiectate pentru livrarea şi achiziţia separată a fructelor şi legumelor. Investiţia a creat 70 de noi locuri de muncă, de la lucrători comerciali şi ambalatori, până la operatori recepţie marfă, frigotehnişti, operatori IT, contabili, referenţi resurse-umane, personal administrativ. În prezent, Trident are mai mult de 850 de angajaţi, aceştia desfăşurându-şi activitatea fie în magazinele reţelei, fie la sediul central al companiei, situat în Sibiu. La finele lui 2008, Trident estimează că va avea 1.200 de angajaţi.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

Trident este cel mai mare retailer cu capital integral românesc şi operează în prezent o reţea formată din două locaţii de tip supermarket (Sibiu şi Alba Iulia) şi trei de tip hypermarket (Mediaş, Deva şi Sfantu Gheorghe).

Planurile de expansiune pentru 2008 prevăd deschiderea a două supermarketuri, lansarea reţelei Trident Express - magazine de proximitate - şi inaugurarea celei mai mari investiţii a reţelei, Trident Shopping Center Sibiu. Noul centru comercial din Sibiu va fi inaugurat la finele acestui an, suprafaţa sa totală fiind de 21.000mp, incluzând un hypermarket Trident cu suprafaţă de 8500mp, o galerie comercială de 5500mp şi spaţii destinate birourilor, respectiv 2000 mp. Depozitul Trident de legume şi fructe va deservi atât reţeaua de magazine Trident, cât şi partenerii săi.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016