Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cioloş: Nu se va ajunge la încetarea activităţii Protan


Ministrul Agriculturii, Dacian Cioloş, a declarat joi că anunţul Protan privind suspendarea activităţii este o formă de şantaj, dar nu se va ajunge în această situaţie, întrucât ministerul discută cu firma pentru clarificări privind subvenţiile şi, în plus, Protan are de respectat un contract.

"Protan are un contract cu ADS (Agenţia Domeniilor Statului - n.r.) care prevede nişte obligaţii şi nu este atât de uşor să spui gata, de mâine închid prăvălia. Am avut ieri o discuţie cu conducerea Protan despre subvenţii şi vom mai avea discuţii pentru a clarifica situaţia în următoarele zile, până la sfârşitul săptămânii, şi nu va fi cazul ca firma să îşi oprească activitatea", a spus Cioloş, într-o conferinţă de presă. citat de Mediafax.

El a arătat că nu crede că va fi cazul ca Protan să îşi suspende activitatea pentru că situaţia subvenţiilor va fi rezolvată până la finele săptămânii şi, în plus, firma are anumite obligaţii contractuale pe care trebuie să le respecte.

"Protan are un contract cu prevederi destul de clare, care nu permit să înceteze activitatea atât de uşor. Chiar dacă se ajunge la reziliere, ei au obligaţia să continue activitatea încă 90 de zile. Sper să nu se ajungă la reziliere. (...) Suntem în discuţii pentru subvenţii, acolo unde au dreptate plătim, la celelalte explicăm care este legea", a spus Cioloş.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


Ministrul a mai afirmat că anunţul Protan este "o formă de şantaj".

"Este o formă de şantaj. Nu cred că are legătură cu măsurile întreprinse de Ministerul Mediului sau cu plata subvenţiilor îndeplinirea obligaţiilor contractuale. Nu cred că pot fi invocate astfel de justificări", a mai spus ministrul.

Firma Protan a au anunţat că vor opri activitatea întrucât nu au primit subvenţiile cuvenite de la mInisterul Agriculturii..
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016