Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ciolos: Sper ca in atribuirea portofoliului de comisar se va tine cont de experienta mea


Fostul ministru al Agriculturii, Dacian Cioloş şi-a exprimat speranţa că în atribuirea portofoliului pentru România în viitoarea Comisie Europeană se va ţine cont de experienţa sa profesională şi de demnitar, subliniind că repartizarea postului este apanajul preşedintelui Comisiei Europene.

"Repartizarea portofoliului este de competenţa preşedintelui Comisiei Europene . Sper că în decizia care se va lua să se ţină cont de experienţa mea profesională şi de demnitar. Oricum, Guvernul şi preşedintele României sunt cei care vor negocia în continuare acest lucru, în relaţia cu preşedintele Comisiei Europene şi în interiorul Consiliului European", a declarat, luni seara, pentru MEDIAFAX, candidatul desemnat al României pentru un post de comisar european.

În ce privesc avantajele sau dezavantajele posturii de independent politic, fostul ministru a spus că, în comisiile de specialitate ale Parlamentului European, prioritare în aprecieri sunt "competenţa comisarului desemnat pentru portofoliul repartizat şi capacitatea acestuia de a propune o viziune de viitor asupra domeniului", dar şi că "susţinerea politică a unei majorităţi este esenţială".

"Cred că în Parlamentul European, în comisia de specialitate, se va urmări în primul rând competenţa comisarului desemnat pentru portofoliul repartizat şi capacitatea acestuia de a propune o viziune de viitor, politică, asupra domeniului pe care îl va gestiona. Sigur, susţinerea politică a unei majorităţi este esenţială, sunt conştient de acest lucru", a mai spus, pentru MEDIAFAX, Cioloş.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


Candidatul român pentru postul de comisar european crede că experienţa sa în problematica europeană, acumulată în ultimii ani şi cunoaşterea "realităţii de pe teren" îi vor fi de folos pentru a face faţă "cu brio" audierilor din Parlamentul European, "dacă va ajunge la acest stadiu".

"Sper ca prin portofoliul repartizat să fiu în măsură să îmi folosesc experienţa pe care am acumulat-o, în ultimii ani, în problematica europeană şi, cunoscând «realităţile de pe teren», să fac faţă cu brio audierilor din Parlamentul European, în cazul în care voi ajunge la acest stadiu", a conchis fostul ministru al Agriculturii , Dacian Cioloş.

Guvernul l-a nominalizat pe Dacian Cioloş, fost ministru al Agriculturii, drept candidat al României pentru postul de comisar european, propunerea urmând să fie înaintată, luni, preşedintelui Traian Băsescu, a anunţat premierul Emil Boc.

"Guvernul l-a nominalizat pe Dacian Cioloş în funcţia de comisar european. Această propunere va fi înaintată preşedintelui României şi va fi transmisă preşedintelui Comisiei Europene. Am pus acest lucru în urma ratificării în Irlanda a Tratatului de la Lisabona, a semnării de către Polonia a Tratatului şi în aşteptarea ca şi Cheia să fac acelaşi demers", a spus Boc.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016