Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cititor RECOLTA: Nu este exclus ca peste putin timp toate terenurile arabile nefolosite sa fie nationalizate, indiferent de proprietar si destinatie


Cei trei mari fermieri (Ioan Niculae, Culita Tarata, Adrian Porumboiu) care detin peste 150.000 ha plus capacitati de productie (panificatie, biodizel, bioetanol, ferme de taurine, ovine si tot lantul – abatorizare- magazine) si export la cereale, stiu bine ce spun!
Aceeasi mentalitate (fermierii trebuie sa se asocieze pentru a face productie - n.r.) trebuie sa o aiba toti cetatenii acestei tari (indiferent ca sunt sau/nu fermieri), pentru a creea plus valoare de pe terenurile agricole din Romania indiferent daca cultiva cereale, legume, pomi sau cresc animale pe terenurile slab fertile.

Ultima data cand am fost in Israel, Iordania si Egipt am vazut ferme care cultivau legume, vie, pomi in plin desert unde planta creste numai daca vine apa pe furtunul ce are orificii de picurare. Imaginati-va pe cineva care cultiva legume pe o duna de nisip care este un sol steril, iar noi ne batem joc de de o avere naturala inestimabila.

Numai spun ca aceasta apa din mare era rezultatul unei intregi industrii care extragea sarurille si o reda circuitului agricol si pentru uzul uman, deoarece ei nu au resurse naturale de apa dulce pentru irigatii.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

Nu este exclus ca peste putin timp toate terenurile arabile nefolosite, indiferent de proprietar si destinatie sa fie nationalizate, in fiecare tara, deoarece securitatea alimentara a fiecarei tari va fi o politica de stat.

Poate fi o aberatie in acest moment, dar viitorul este aproape, si trebuie sa ne trezim pana ce nu va fi pea tarziu!!!

Ioan

Raspunde-i cititorului si participa la dezbatare
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016