În satul Milcovăţ funcţionează o ciupercărie a cărei producţie este valorificată în Capitală, deoarece piaţa giurgiuveană nu este interesată. La nivelul întregului judeţ există şapte ciupercării, dintre care două sunt situate în comuna Clejani şi câte una în comunele Călugăreni, Izvoarele, Vărăşti, Letca Nouă şi Comana.
Potenţialul agricol al comunei Milcovăţ a fost pus în valoare de un tânăr bucureştean, care a pus pe picioare o afacere cu ciuperci. Pentru a-şi pune în practică ideea, iniţiatorul afacerii cu ciuperci din satul giurgiuvean, a mers direct la primarul comunei Letca Nouă, Maria Gheorghe, pentru a-l ajuta să-şi cumpere un teren, pe care să construiască o hală de producţie.
Producţia de ciuperci obţinută de Răsvan Măniţă este valorificată în Bucureşti deoarece cu toate că a făcut demersuri, piaţa giurgiuveană nu e interesată să cumpere de la el. În prezent în ciupercăria de la Milcovâţ lucrează 27 de persoane, cele mai multe fiind femei, care se ocupă zilnic de întreţinerea ciupercilor pentru a obţine producţii maxime, scrie adevarul.
Potenţialul agricol al comunei Milcovăţ a fost pus în valoare de un tânăr bucureştean, care a pus pe picioare o afacere cu ciuperci. Pentru a-şi pune în practică ideea, iniţiatorul afacerii cu ciuperci din satul giurgiuvean, a mers direct la primarul comunei Letca Nouă, Maria Gheorghe, pentru a-l ajuta să-şi cumpere un teren, pe care să construiască o hală de producţie.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Producţia de ciuperci obţinută de Răsvan Măniţă este valorificată în Bucureşti deoarece cu toate că a făcut demersuri, piaţa giurgiuveană nu e interesată să cumpere de la el. În prezent în ciupercăria de la Milcovâţ lucrează 27 de persoane, cele mai multe fiind femei, care se ocupă zilnic de întreţinerea ciupercilor pentru a obţine producţii maxime, scrie adevarul.
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News