Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Claudiu Doros demisioneaza de la Mecanica Ceahlau, pentru a se concentra pe activitatea de la SIF2


Claudiu Doros, membru in consiliul de administratie la Mecanica Ceahlau (MECF), a anuntat ca demisioneaza din functie pentru a se concentra asupra activitatii de la SIF Moldova (SIF2), unde a fost reconfirmat in aprilie de catre actionari ca administrator, informeaza NewsIn.

"Motivul demisiei este acela ca noile responsabilitati si activitati profesionale desfasurate la SIf Moldova, dar si obligatiile familiale, nu-i permit sa se implice la fel de mult in activitatea societatii Mecanica Ceahlau (...) asa cum si-ar fi dorit", a anuntat miercuri compania. In adunarea generala din 24/25 aprilie, actionarii SIF Moldova au reales trei dintre fostii administratori ai companiei, printre care se numara si Claudiu Doros, pentru inca patru ani.

Producatorul de masini agricole Mecanica Ceahlau si-a adancit pierderile de aproape trei ori in primul trimestru al anului, la circa 1 milion de lei, in conditiile in care afacerile s-au comprimat cu 30% fata de perioada similara din 2008, potrivit rezultatelor financiare publicate la jumatatea lunii trecute. In primele trei luni din 2008, compania a avut pierderi de 354.600 lei.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h

Afacerile Mecanica Ceahlau, firma controlata de SIF Moldova, s-au comprimat cu 30% in intervalul ianuarie - martie 2009, la 5,75 milioane lei (1,35 milioane euro), dupa ce in perioada similara din 2008 cifra de afaceri se ridicase la 8,13 milioane lei.

Mecanica Ceahlau intentioneaza sa obtina un profit brut de 1,1 milioane lei in acest an, dupa pierderile de 5,1 milioane lei afisate pentru anul trecut, in conditiile in care estimeaza venituri mai mici cu 26%.

Mecanica Ceahlau are un capital social de aproape 16 milioane lei, divizat in circa 160 milioane de actiuni, cu o valoare nominala de 0,10 lei. Potrivit ultimei raportari, actionarul majoritar al companiei este SIF Moldova (SIF2), cu 55,12% din actiuni, in vreme ce casa de brokeraj SSIF Broker Cluj (BRK) detine mai putin de 5% din actiuni.

Capitalizarea Mecanica Ceahlau este de 20,79 milioane lei (4,91 milioane euro), aferenta cotatiei de 0,13 lei/actiune, stabilita in sedinta bursiera din 12 iunie. Titlurile Mecanica Ceahlau se tranzactioneaza la categoria a doua a Bursei de Valori Bucuresti, sub simbolul MECF.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016