Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Mecanica Ceahlău anunţă scumpiri de la 1 ianuarie


remorca-t-mecanica-ceahlauCompania producătoare de utilaje agricole Mecanica Ceahlău a anuntat scumpirea unor categorii de produse, începând cu 1 ianuarie 2011. În ultimii ani, Mecanica Ceahlău S.A. a facut eforturi susţinute pentru menţinerea preţurilor produselor sale, la un nivel care să fie cât mai atractiv şi suportabil în acelaşi timp pentru clienţii săi.
Pe parcursul anului 2010 am constatat că influenţe externe organizaţiei, nefavorabile din punct de vedere al costurilor cu materiile prime, materialele şi utilităţile fără de care nu se poate desfăşura activitatea de producţie s-au accentuat, a anunţat, astăzi, compania.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h


Astfel, independent de voinţa noastră, trebuie să anunţăm majorarea preţurilor pentru unele produse marca Mecanica Ceahlău începând cu 01.01.2011. Ne cerem scuze pentru acest anunţ care vine într-o perioadă de criză ce afectează toată economia, implicit pe cei care lucrează în agricultură, se mai arată în anunţ.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton