Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cluj: Fabrica Ursus se închide

Fabrica de bere Ursus din Cluj-Napoca se va închide, iar 150 de oameni vor fi trimişi în şomaj. Preşedintele Ursus Breweries, Gary Whitlie, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că în locul fabricii se va deschide un restaurant cu o mini-unitate de producţie a berii. Conducerea companiei a luat această decizie în urma scăderii vânzărilor la produsele de profil.
'Suntem nevoiţi să închidem fabrica, dar vom păstra o mini linie de producţie. Vom avea şi un bar şi un restaurant', a declarat pentru Agerpres, preşedintele Ursus, care a adăugat că utilajele ar putea fi distribuite între celelalte fabrici ale grupului.

Un alt argument în închiderea fabricii a fost faptul că aceasta se afla în interiorul oraşului, ceea ce o făcea dificil de administrat din punct de vedere logistic. Fabrica se află la doar câţiva kilometri de centrul Clujului, pe amplasamentul pe care a fost ridicată la sfârşitul secolului XIX.

În ceea ce-i priveşte pe cei 150 de angajaţi, aceştia vor primi şase salarii compensatorii şi vor fi ajutaţi să se reorienteze către altă profesie, patronatul fiind dispus să colaboreze, în acest sens, cu sindicatele, pentru a se găsi cea mai bună soluţie.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Gary Whitlie a explicat că piaţa berii a scăzut cu 25 la sută în ultimele 18 luni, iar vânzarea produselor scoase sub marca Ursus Breweries a înregistrat scăderi de 11 la sută. Preşedintele companiei s-a arătat pesimist în ceea ce priveşte revenirea pieţei, spunând chiar că cele patru fabrici deţinute de societate pot produce mai mult decât poate susţine evoluţia pieţei în contextul economic actual.

Ursus Breweries face parte din grupul SABMiller, care mai are în România încă trei fabrici, la Timişoara, Buzău şi Braşov.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016