Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Codul de bune practici: Ilie Sârbu vrea lege în magazine, peste capul comercianţilor


În ciuda nemulţumirilor anunţate de retaileri, ministrul Agriculturii vrea să transforme Codul de bune practici din retail în ordonanţă de urgenţă, spunând că, astfel, preţurile vor scădea.

Ministrul Agriculturii, Ilie Sârbu, a declarat că procedurile pentru intrarea în vigoare a proiectului de ordonanţă ce transpune Codul de bune practici din retail vor continua, chiar dacă comercianţii au avut o serie de obiecţii la acest proiect de act normativ. “Am avut şi noi o întâlnire aici cu partenerii sociali, la care retailerii nu au participat, au un alt punct de vedere. Vreau să le spun pe această cale că noi vom merge mai departe. Sigur, există şi o lege în Parlament iniţiată de unii colegi de-ai mei, dar până va ajunge în faza să fie aprobată, cea mai rapidă soluţie rămâne o ordonanţă de urgenţă.
Discuţiile trenează deja de un an de zile şi vreau să rezolv această problemă în cursul acestei săptămâni", a declarat Ilie Sârbu.

Ultima întrevedere între oficialii Ministerului Agriculturii şi partenerii sociali a avut loc pe 23 februarie, întâlnire la care comercianţii nu au participat în semn de protest pentru că solicitările lor nu au fost introduse în proiect. “Asociaţia Marilor Reţele Comerciale din România (AMRCR) nu a participat la noua rundă de discuţii organizată de către Ministerul Agriculturii în legătură cu transpunerea Codului de bune practici pentru comerţul cu produse agroalimentare într-o ordonanţă de urgenţă, întrucât consideră că, în actualul cadru consultativ, şi-a expus deja punctul de vedere în legătură cu forma şi conţinutul proiectului de act normativ, în cursul a trei întâlniri organizate de minister în acest scop”, se arată într-un comunicat al Asociaţiei.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


Citeste mai mult in Cotidianul
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016