Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Comisia Europeană a primit documentaţia ce ar putea duce la dezgheţarea fondurilor SAPARD

Tags: sapard

Comisia Europeană a primit luni din partea autorităţilor române un raport privind implementarea planului de acţiune solicitat pentru deblocarea fondurilor SAPARD îngheţate anul trecut ca urmare a unor deficienţe în sistemul de plăţi.

"Comisia a primit ieri (luni - n.r.) un raport ce detaliază implementarea planului de acţiune. Alături de acest document este şi un raport al autorităţii independente de audit. Comisia va analiza acum aceste documente, care sunt parţial în limba română, ceea ce va lua cu siguranţă ceva timp", a declarat marţi pentru NewsIn Michael Mann, purtător de cuvânt CE.

Executivul european a îngheţat în iunie 2008 plata fondurilor agricole de preaderare din programul SAPARD din cauza unor deficienţe în sistemul de gestiune al plăţilor. Suma totală pe care ar mai putea-o primi România în acest program este 316 milioane de euro, din care 142 de milioane au fost deja solicitate Comisiei pentru rambursare.

În paralel, CE a deblocat marţi 115 milioane de euro pentru Bulgaria, din totalul de aproximativ 500 de milioane îngheţate anul trecut odată cu publicarea rapoartelor pe justiţie.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Recent, un europarlamentar german, Ingeborg Graessle, membră a comisiei PE pentru control bugetar, declara pentru NewsIn că îngheţarea fondurilor pentru Bulgaria, în iulie anul trecut, a fost eficientă, iar guvernul de la Sofia este mult mai conştient că trebuie să ia măsuri împotriva corupţiei şi crimei organizate.

Deblocarea parţială a fondurilor pentru Bulgaria intervine în condiţiile în care tot mai multe voci solicită monitorizarea sau chiar suspendarea fondurilor pentru România, în lipsa unor progrese în reforma justiţiei.


Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016