Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Comisia europeana reduce sanctiunile pentru fermierii care gresesc cererile de plata

comisia-europeana-reduce-sanctiunile-pentru-fermierii-care-gresesc-cererile-de-plata

Pentru o prima abatere, acestia vor primi „cartonas galben” ceea ce inseamna ca vor fi inregistrati si vor fi supusi unui control la fata locului in anul urmator.


In conformitate cu eforturile continue de a simplifica punerea in aplicare a politicii agricole comune, comisarul european pentru agricultura, Phil Hogan, a prezentat zilele trecute propunerile sale membrilor Comisiei de Agricultura si Dezvoltare Rurala a Parlamentului European, la Strasbourg.

Punctul central al pachetului de simplificare face referire la sistemul de penalizare pentru majoritatea platilor directe, luand in considerare ingrijorarile agricultorilor in ceea ce priveste greselile neintentionate, reducand in acelasi timp frecventa erorilor si protejarea fondurilor publice.
 
Pachetul de simplificare prezentat este format din trei elemente complementare. In primul rand, verificarile preliminare ale cererilor de ajutor ar permite fermierilor sa faca corectii la cererile lor de ajutor intr-o perioada de pana la 35 de zile de la data finala de depunere, fara sanctiuni.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

In al doilea rand, sistemul de sanctiuni pentru platile directe va fi simplificat. Intrucat sistemul actual de calculare a penalitatilor se bazeaza pe diferite categorii care pot duce la sanctiuni mai mult decat duble fata de ceea ce este declarat peste in cererile de ajutor, diferitele categorii vor fi inlocuite cu o sanctiune simpla, care este de 1,5 ori mai mare decat zona supra-declarata.
 
Acest nivel redus de sanctiuni, odata aprobat, s-ar aplica pentru 2016. Micile supra-declaratii, care sunt de pana la 3 la suta din suprafata declarata sau 2 hectare ar continua sa nu fie penalizate.

In al treilea rand, va fi introdus un sistem de „Cartonas Galben” pentru prima abatere. In cazul in care supra-declaratia este minora, adica sub 10% din suprafata determinata, sanctiunea administrativa va fi injumatatita. Fermierii care au primit un cartonas galben vor fi inregistrati si vor fi supusi unui control la fata locului in anul urmator.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016