“Pentru a putea colabora cu retailerii, ca producator de legume – fructe trebuie sa livrezi produse de calitate, sa ai capacitate de depozitare si nu in ultimul rand sa vinzi la preturi competitive. Sunt conditii destul de greu de indeplinit de producatori, dar nu imposibile”, a declarat Emil Farago, Presedintele Asociatiei Producatorilor de Mere din Transilvania, cu ocazia mesei rotunde cu tema "Perspective pe piata de legume-fructe", organizata marti, 23 noiembrie, de revista Modern Buyer.
Farago a subliniat ca in ultimii ani suprafetele cultivate cu pomi fructiferi si cu legume sunt in scadere, atat pentru partea de procesare cat si pentru consum, ceea ce influenteaza negativ preturile pietei si pe cele de productie.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Farago a subliniat ca in ultimii ani suprafetele cultivate cu pomi fructiferi si cu legume sunt in scadere, atat pentru partea de procesare cat si pentru consum, ceea ce influenteaza negativ preturile pietei si pe cele de productie.
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News