Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Constanta: Controale ANSV in unitatile alimentare de pe litoral
Inspectorii Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Constanţa au efectuat, în perioada 09-13 august, 198 controale în unităţile de pe litoral. La solicitarea agenţilor economici, au fost retrase de la vânzare la limita termenului de valabilitate 1.241 kg carne şi produse din carne, 1.261 kg lapte şi produse lactate, 890 kg peşte şi produse din peşte, 1.017 kg alte produse alimentare, 707 kg produse de patiserie, în valoare totală 45.221 de RON.
Au fost aplicate 12 sancţiuni, dintre care trei sancţiuni contravenţionale, în valoare de 1.800 lei la două braserii şi un restaurant, precum şi nouă avertismente. Au fost emise 11 ordonanţe de interzicere a activităţii şi o ordonanţa de suspendare a activităţii pentru 12 centre de colectare lapte.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
În prezent, în taberele estivale din localităţile 2 Mai, Costineşti, Eforie şi Năvodari sunt cazaţi un număr total de 1.819 copii. În cadrul taberelor de copii, acţiunile de control, supraveghere şi monitorizare zilnică a medicilor veterinari oficiali inspectori de stat din cadrul circumscripţiilor sanitar-veterinare şi pentru siguranţa alimentelor au în vedere stabilirea trasabilităţii produselor de origine animală şi nonanimală ce urmează a fi servite în cursul zilei respective, cât şi prevenirea apariţiei episoadelor de toxiinfecţie alimentară, precum şi respectarea prevederilor Regulamentului CE nr. 852/2004.
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News