
O piaţă care numai în Marea Britanie a depăşit un miliard de euro se rezumă în România la mai puţin de zece milioane de euro. „Se poate observa un interes mai mare al companiilor în acest domeniu, după aderarea la Uniunea Europeană, legat de implementarea legislaţiei europene de mediu şi de constrângerile acesteia“, explică Gheorghiţa Diaconu, director al departamentului Consultanţă pe mediu din cadrul KPMG, de ce acest tip de servicii va cunoaşte o cerere din ce în ce mai mare pe viitor.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cerere ce va fi impulsionată şi de faptul că, în mare, prin regimul de acordare a fondurilor structurale nerambursabile, serviciile de consultanţă, inclusiv cea de mediu, intră, pentru companiile-client, în categoria cheltuielilor deductibile.
Aşadar, este vorba de un serviciu pe care, chiar dacă este obligatoriu, companiile îl pot accesa în condiţii extrem de favorabile. Unele mai devreme, altele mai târziu, după cum arată Gheorghiţa Diaconu: „Dacă multinaţionalele aplică, pentru operaţiunile din România, politica şi strategia grupului din care fac parte privind protecţia mediului, nelimitându-se numai la a se conforma cu cerinţele legislative, companiile româneşti au singurul obiectiv de a se conforma cu legislaţia. Mai mult, unităţile industriale autohtone care au primit perioade de tranziţie (unele, până în 2014) pentru anumite reglementări (prevenirea şi controlul integrat al poluării, de exemplu) nu consideră încă problematica protecţiei mediului o prioritate“.
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News