Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cooperativa agricola Tara Mea vine in sprijinul crescatorilor de ovine prin intermediul campaniei „Alege oaia!”

cooperativa-agricola-tara-mea-vine-in-sprijinul-crescatorilor-de-ovine-prin-intermediul-campaniei-alege-oaia

Ministerul Agriculturii a facilitat intalnirea dintre crescatorii de ovine si reprezentantii cooperativei Ţara Mea, iar in urma discutiilor, majoritatea asociatiilor de crescatori de ovine si-a manifestat dorinta de a pune cat mai repede in aplicare proiectul.


Campania „Alege oaia!”, promovata de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, a fost cooptata in cadrul cooperativei agricole Ţara Mea, in cadrul unui parteneriat ce are la baza inchiderea lantului de vanzare si stabilirea si respectarea unui circuit bine determinat.
 
„Pornind de la ideea campaniei naţionale de informare şi promovare a consumului de carne de oaie, promovata de Ministerul Agriculturii, cooperativa Ţara Mea a venit in sprijinul crescatorilor de ovine cu propunerea unui parteneriat care sa duca acest proiect la un alt nivel. Prezentata profesionist in rafturi, ridicata la rang de industrie şi optimizata pe piese in detrimentul bucatilor mari, oaia poate fi, asa cum bine a intuit ministrul Petre Daea, un business de succes pentru agricultura romaneasca. Prin aceasta asociere, daca vor intelege sa lucreze organizat si impreuna, ca intr-o singura industrie, crescatorii de ovine nu vor mai fi nevoiti sa exporte, avand acces la piata de desfacere autohtona, la consiliere de specialitate, la abatoare si ambalare de capacitate mare si, nu in ultimul rand, la un pret corect pentru produs”, se menţioneaza intr-un comunicat al cooperativei Ţara Mea.
 
Parteneriatul dintre crescatorii de ovine si Ţara Mea are la baza inchiderea lantului de vanzare si stabilirea si respectarea unui circuit bine determinat: crescatorii vand oaia vie, abatorul o taie, apoi se transeaza si se ambaleaza, iar sooperativa se va asigura ca fermierii primesc pretul corect, ca promoveaza corect programul şi ca in rafturi va ajunge carne de cea mai buna calitate,
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

„Acest gen de colaborare naţionala va reusi sa pastreze produsele de cea mai buna calitate in tara, pentru consumatorii romani, pe rafturile marilor lanturi de magazine si in acelaşi timp va asigura nu numai supravietuirea, dar si bunastarea crescatorilor de ovine. Vrem sa atragem familii tinere catre acest gen de activitate, sa duca un trai frumos in jurul acestei meserii”, sustine Petre Daea, ministrul Agriculturii.
 
La randul sau, presedintele cooperativei Ţara Mea, Florin Burculescu, a subliniat ca pentru a vinde „trebuie sa invaţam sa vedem de sus lucrurile, sa inţelegem consumatorul, raftul, produsul si apoi nevoile fiecaruia din lant, sa lucram constant, susţinut, cu preturi decente, avantajoase pentru toate partile implicate”.
 
Cooperativa agricola Ţara mea activeaza, in prezent, cu aproximativ 350 de fermieri cu activitati de la cultivarea legumelor, la procesarea lactatelor si a carnii de porc si pasare. Scopul cooperativei este, pe de o parte, sa creasca productia si consumul de produse romanesti, autohtone si sanatoase, cu o calitate net superioara celor din import, si pe de alta parte, sa sustina o crestere economica sanatoasa, atat pentru producatorii romani, cat si pentru economia tarii.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016