Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cornel Stroescu, presedinte interimar al Camerei Agricole Nationale

cornel-stroescu-presedinte-interimar-al-camerei-agricole-nationale

Alegerile au avut loc la finele saptamanii trecute, noul pesedinte fiind votat in unanimitare.


La sfarsitul saptamanii trecute, reprezentantii celor 14 camere agricole infiintate pana in prerzent la nivel judetean si-au ales un presedinte care sa ii conduca la nivel national, acesta fiind un nou pas important in organizarea Camerei Agricole Nationale.
 
Presedintele interimar a fost desemnat in persoana lui Cornel Stroescu, presedinte ales al Camerei Agricole Mehedinti, si unul dintre principalii promotori ai organizarii la nivel national a celor 14 camere agricole care s-au format pana acum la nivel judetean.
 
Alegerea presedintelui s-a facut in cadrul unei sedinte la care au participat reprezentanti ai celor 14 camere agricole judetene, impreuna cu Viorel Morarescu, director general in cadrul Ministerului Agriculturii dar si cu Adrian Radulescu, initiatorul legii de infiintare a camerelor agricole.
 
Votul a fost precedat de discutii tehnice pe marginea Legii 283, reprezentantii judeteni ai camerelor agricole avand posibilitatea sa adreseze intrebari oficialului de la minister si initiatorului legii, ocazie cu care au fost lamurite o serie de neclaritati.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
In final, s-a convenit asupra necesitatii desemnarii unei conduceri interimare care sa coordoneze procesul de infiintare a Camerei Agricole Nationale, cei prezenti facand propuneri apoi trecandu-se la vot.
 
In urma votului exprimat de reprezentantii camerelor agricole, Cornel Stroescu, presedintele Camerei Agricole Mehedinti, a fost ales presedinte interimar, echipa de conducere fiind completata de primvicepresedintele Severica Covaciu, vicepresedintii Gheorghe Glad de la Arad si Viorel Matei de la Timis, secretarul Marin Leonard de la Arad, si Mircea Precup, Vasile Balcan, Eftimie Darius Vacariu, Dan Curbut, in calitate de membri.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016