Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Costel Caras: "datorita afirmatiilor lui Ilie Sarbu a fost destabilizata piata ingrasamintelor"


Crescatorii de taurine, membri ai Sindicatului Crescatorilor de Taurine din Romania (SCTR), vor organiza, incepand cu 13 aprilie 2009, un pichet de protest in fata Ministerului Agriculturii, fata de situatia dezastruoasa in care se afla agricultura.

Costel Caras, presedintele Sindicatului Crescatorilor de Taurine, a declarat:

In ultima vreme domnul Ilie Sarbu - ministrul agriculturii, a facut o serie intreaga de promisiuni legate de subventii si rezolvarea altor probleme din agricultura. Anuntam ca datorita afirmatiilor si actiunilor domniei sale, a fost destabilizata piata ingrasamintelor si au aparut probleme grave in agricultura. Fata de situatia creata si datorita dezastrului in care se afla agricultura, SCTR va declansa actiuni de protest, astfel :

1.Incepand cu 13.04.2009, pichet de protest in fata Ministerului Agriculturii in care fermieri din toate judetele tarii vor intra in greva foamei si vor ramane asa pana la solutionarea tuturor problemelor. Pe toata durata pichetului ii asteptam pe fermieri si pe toti cei interesati la „CORTUL SPERANTEI” unde vor putea depune plangeri, reclamatii, petitii, propuneri legate de agricultura in general si zootehnie in special. Cortul va ramane permanent in functiune, pe toata durata de activitate a cabinetului Sarbu cu rolul de supraveghere a activitatii ministerului. De altfel, una din cererile SCTR este demisia sau demiterea ministrului Ilie Sarbu.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


2.Daca problemele semnalate nu se vor rezolva dupa prima saptamana de pichet, SCTR va intensifica protestele si in paralel cu pichetul vom trece la un mars de protest prin Bucuresti, cu animale si utilaje, pe traseul: Guvern, Presedentie, Parlament.

3.Daca nici dupa acest protest nu se vor rezolva problemele, vom trece la alte actiuni despre care va vom informa la timpul potrivit.

Rugam toate institutiile de Stat cu atributii in domeniu sa inteleaga ca fermierii crescatori de vaci (un milion de exploatatii) au ajuns la disperare, ca unii dintre ei au inceput sacrificarea animalelor si lichidarea fermelor, situatia fiind critica. La semnalele noastre repetate legate de importul ilegal de lapte, de imposibilitatea accesarii fondurilor UE si a altor probleme grave, s-a raspuns cu amabilitate dar fara sa se gaseasca solutii. Daca Statul Roman nu poate ajuta si proteja productia de lapte si carne de pe teritoriul Romaniei si incurajeaza productia si importul de produse din alte state, solicitam autoritatilor sa declare acest lucru si atunci ne vom protejam singuri.

Domnilor parlamentari si guvernanti, niciodata nu vom accepta sa fim sclavi in tara noastra !!!

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016