Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Cramele Recas, pe Drumul Vinului
Cramele Recaş, din Timiş, vor fi introduse în proiectul Ministerului Turismului numit "Drumul Vinului". Proiectul, care a fost iniţiat la nivel naţional, leagă cele mai celebre crame şi podgorii din România.
„Pe traseul Drumului Vinului trebuie identificate punctele care să constituie atracţiile pentru fiecare zonă”, susţine ministrul Turismului, Elena Udrea, adăugând că va sprijini proiectul pentru a-l transforma într-un produs turistic veritabil.
Casete-seif, pentru vinuri scumpe
Bănăţenii s-au pregătit deja serios pentru ca unica lor podgorie să fie cuprinsă în traseu. Existentă încă din 1945, crama propriu-zisă a fost regândită încă de acum şase ani, pentru a primi turiştii. Sala de degustare, aflată la nouă metri sub pământ, asigură toate condiţiile unei degustări profesionale.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Propriul meu plan de afaceri
Stick-ul "Propriul meu plan de afaceri" Ai planuri de afaceri standard Esti o persoana dinamica Profita de Stick-ul "Propriul meu plan de afaceri" Ai 7 modele practice de planuri de afacere cu care obtii mai usor finantari si chiar fonduri europene la mai putin de 100 de lei Stick-ul "Propriul meu plan de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Punctul forte, cu care cei de la Cramele Recaş speră să iasă în faţă, sunt casetele–seif pe care le închiriază posesorilor de vinuri scumpe şi vechi care doresc să le păstreze în condiţii optime. În beciurile cramei, la o temperatură constantă de 15 grade Celsius, umiditate de maximum 80%, lumină şi zgomot controlate, pot fi stocate până la 5.000 de sticle.
Cei care doresc să-şi depoziteze vinul trebuie să plătească o chirie anuală de 180 de euro, după care primesc un set de chei şi pot să vină la cramă ori de câte ori doresc, pentru degustări cu prietenii.
„Casetele pot fi închiriate pentru orice fel de vin, indiferent de producător”, spune Gheorghe Iova, directorul Cramelor Recaş.
Citeste mai mult in Evenimentul Zilei
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News