Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cramele Recas, pe Drumul Vinului


Cramele Recaş, din Timiş, vor fi introduse în proiectul Ministerului Turismului numit "Drumul Vinului". Proiectul, care a fost iniţiat la nivel naţional, leagă cele mai celebre crame şi podgorii din România.
„Pe traseul Drumului Vinului trebuie identificate punctele care să constituie atracţiile pentru fiecare zonă”, susţine ministrul Turismului, Elena Udrea, adăugând că va sprijini proiectul pentru a-l transforma într-un produs turistic veritabil.

Casete-seif, pentru vinuri scumpe

Bănăţenii s-au pregătit deja serios pentru ca unica lor podgorie să fie cuprinsă în traseu. Existentă încă din 1945, crama propriu-zisă a fost regândită încă de acum şase ani, pentru a primi turiştii. Sala de degustare, aflată la nouă metri sub pământ, asigură toate condiţiile unei degustări profesionale.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

Punctul forte, cu care cei de la Cramele Recaş speră să iasă în faţă, sunt casetele–seif pe care le închiriază posesorilor de vinuri scumpe şi vechi care doresc să le păstreze în condiţii optime. În beciurile cramei, la o temperatură constantă de 15 grade Celsius, umiditate de maximum 80%, lumină şi zgomot controlate, pot fi stocate până la 5.000 de sticle.

Cei care doresc să-şi depoziteze vinul trebuie să plătească o chirie anuală de 180 de euro, după care primesc un set de chei şi pot să vină la cramă ori de câte ori doresc, pentru degustări cu prietenii.

„Casetele pot fi închiriate pentru orice fel de vin, indiferent de producător”, spune Gheorghe Iova, directorul Cramelor Recaş.

Citeste mai mult in Evenimentul Zilei
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016