Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Credite de 1,4 milioane de euro, accesate de fermieri din banii de la Fondul European de Investitii

credite-de-14-milioane-de-euro-accesate-de-fermieri-din-banii-de-la-fondul-european-de-investitii

In continuare, pot fi accesate credite pentru finantarea unor investitii si a capitalului de lucru aferent, inclusiv pentru asigurarea cofinantarii private pentru proiectele sprijinite prin granturi, in cadrul mai multor submasuri din PNDR.


In baza Acordului de finantare incheiat intre Ministerul Agricultuii si Dezvoltarii Rurale si Fondul European de Investitii pentru implementarea instrumentului financiar de imprumut cu partajarea riscului la nivel de portofoliu finantat din Programul National de Dezvoltare Rurala, pana la 31 martie, bancile selectate au acordat 22 de credite in valoare totala de aproximativ 1.400.000 euro.
 
Teodora Gabriela Gheniu, secretar de stat in cadrul MADR, a declarat ca raportul aferent lunii martie indica o majorare a numarului creditelor acordate fata de luna februarie, remarcand, totodata, prioritatea acordata in cadrul instrumentului financiar creditelor destinate fermelor mici si IMM- urilor.
 
Cele 5 banci selectate pentru a acorda credite prin instrumentul financiar finantat prin PNDR sunt Banca Comerciala Romana, Libra Internet Bank, ProCredit Bank, Raiffeisen Bank si UniCredit Bank.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

Pot fi accesate credite pentru finantarea unor investitii si a capitalului de lucru aferent, inclusiv pentru asigurarea cofinantarii private pentru proiectele sprijinite prin granturi, in cadrul urmatoarelor submasuri din PNDR:
-4.1 Investitii in exploatatii agricole;
-4.1a Investitii in exploatatii pomicole;
-4.2 Investitii pentru procesarea/marketingul produselor agricole;
-4.2a Investitii pentru procesarea/marketingul produselor din sectorul pomicol;
-6.4 Investitii in crearea si dezvoltarea de activitati neagricole;
-proiecte prin LEADER care răspund la obiectivele submăsurilor de mai sus.
  
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016