Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Credite în agricultură: ProCredit elimină comisioanele de analiză pentru investitorii din agricultură


Începând cu 12 iulie 2010 şi până la 31 octombrie 2010, ProCredit Bank facilitează accesul clienţilor la creditele pentru investiţii în agricultură, comisionul de analiză a dosarului de credit şi comisionul de acordare credit fiind 0% pentru orice cerere de credit pentru investiţii în agricultura depusă în perioada 12 iulie 2010 - 31 octombrie 2010, a anunţat, ieri, banca.
Creditele pentru investitii in agricultura sunt destinate achizitiilor de tractoare, utilaje agricole, combine noi sau folosite, terenuri arabile, constructiei de grajduri, depozite, achizitiei de animale.

ProCredit Bank a dezvoltat si produse de creditare destinate co-finantarii proiectelor eligibile de investitii finantate prin Fondul European Agricol Pentru Dezvoltare Rurala (F.E.A.D.R.) venind astfel in sprijinul celor care doresc sa acceseze fonduri europene.

ProCredit Bank ofera posibilitatea de rambursare flexibila a creditului, cu plan de plata neregulat (rate mai mari dupa recolta), pe o perioada de finantare de pana la 15 ani pentru creditele de investitii si nu solicita avans. In cazul in care garantiile oferite de client sunt insuficiente, creditul poate fi acoperit pana la 80% cu garantie de la Fondul de Garantare a Creditului Rural (F.G.C.R.).

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

„Finantarea in domeniul agriculturii ramane o prioritate pentru ProCredit Bank. Nu vom inceta sa fim alaturi de acei clienti care in momentul de fata au nevoie de sustinere pentru dezvoltarea afacerii. Avem incredere in potentialul sectorului agricol, tocmai de aceea oferim solutii pentru finantarea investitiilor tuturor intreprinzatorilor din domeniu agriculturii”, a explicat Cristina Sindile, sefa departamentului de credite din cadrul ProCredit Bank.

In Romania, ProCredit Bank a fost infiintata in 2002 si reprezinta rezultatul unui parteneriat intre BERD, IFC – Membra a Grupului Bancii Mondiale, Commerzbank, KfW, ProCredit Holding (companie germana de investitii) si IPC.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016